≫ 

DONČIĆ PODIVLJAO: Razbio nos Plajsu, oborio igrača kao keglu, zaradio isključenje, udarao u zid tunela! (VIDEO)

Vrela krv je u ovom momku

  • 25

Luka Dončić navikao nas je do sada samo na košarkašku perfekciju i poteze koji su svojstveni najvećim majstorima košarke, ali pokazao nam je da ume i da podvikne, opasno se iznervira, čak i pomalo da podivlja.

Slovenački košarkaš obeležio je prvo poluvreme utakmice Real - Valensija u Madridu, manje igrom, a više agresivnim nasrtajima na protivničke igrače (nenamernim) i svađom sa sudijama.

>>> Paro Antić poentirao, pa vukao Datomea za bradu usred utakmice (VIDEO)

Luka je najpre, u jednoj kontri, žestoko uleteo u Plajsa i razbio mu nos, a centar gostiju, zanimljivo, uz to i zaradio namernu (?!) no bio je to tek uvod u "ludilo" super tinejdžera koje se desilo nešto kasnije u drugoj četvrtini.

Naime, Dončić je faulirao Dornkampa u napadu, pritom ga "patosirao", a sudije mu svirale prekršaj.

Nije se mirio Slovenac sa takvim viđenjem situacije od strane arbitara, pa je ubrzo, zbog prigovora, zaradio i isključujuću grešku i poslat u svlačionicu pre vremena.

Nije tu bio kraj njegovog izliva besa.

Taman što je ušao u tunel, predomislio se i vratio na teren da se objasni sa sudijama, a onda, pošto je i to završio, gestikulirao je rukama, da bi na kraju čitave scene potpuno razbesneo nogom šutnuo improvizovani zid tunela.

Pogledajte Dončića kakvog nikad niste videli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stradko97

    20. decembar 2017 | 00:29

    Niko ne osporava da je vanserijski igrac. Ali mnogo je poleteo. Ovakvim ponasanjem samo smanjuje taj talenat koji poseduje

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    19. decembar 2017 | 22:46

    Mali je opak igrač ali se primio k'o saučešće. Vrlo brzo će neko da ga spusti na zemlju. To mu je, očito, neophodno da bi bio vrhunski igrač.

  • Uahw

    19. decembar 2017 | 22:27

    Kad te mediji poguraju i umislis boga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA