≫ 

Gde si pošao, Kralju?! Pogledajte kako Bogdanović šalje Lebrona "po burek" (VIDEO)

Bio je ovo i jedan od prelomnih momenata na meču, jer je Sakramento pobegao Klivlendu na 7 poena razlike i zatim napravio nedostižnu dvocifrenu presnost koju je sačuvao do kraja

  • 6

Bogdan Bogdanović je odigrao jednu od svojih najboljih partija u NBA ligi i to u pobedi protiv Klivlend Kavalirsa, predvođenih Lebronom Džejmsom.

Srbin je na kraju slavio pobedu od 109:95, a imao je isti košgeterski učinak kao i Kralj Džejms. Obojica su postigli po 16 poena i bili su odlični u razigravanju saigrača, a imali su i jedan zanimljiv duel tokom meča.

Naime, u poslednjoj četvrtini, pri vođstvu Sakramenta od 85:80 i napadu za Kingse, Bogdan je poentirao posle odlične finte koju je ''prodao'' upravo Lebronu.

Bogdanović je bio na liniji za tri poena, Lebron je bio prilično daleko i zaleteo se ka njemu, ali je onda usledila finta šuta kojom se srpski košarkaš oslobodio Kralja, a zatim poentirao za dva poena u poslednjim sekundama napada.

Nema sumnje da će i Bogdan i Lebron dobro da zapamte ovu fintu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    28. decembar 2017 | 09:57

    Bog otac!

  • Laki

    28. decembar 2017 | 09:48

    Auu smešno brate,jedini koji vredi je jokic ostali prosek i ti kad kad

  • Mars

    28. decembar 2017 | 14:10

    Ponovo se poslije prosječnih partija naših igrača piše o njima ko da su u, najmanje ruku, svi bijeli Džordani. Poslije se čudimo kad Džordana pošalju u razvojnu ligu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA