≫ 

Ovoliko koševa nikad nisam primio ni u igrici: Posramljeni Lebron Džejms u čudu posle bruke sa Oklahomom (VIDEO)

Turbo veče Tandera u Ohaju, 148 poena spakovano je u koš očajnog vicešampiona koji je potpuno izgubio kompas

  • 1

Vicešampioni NBA lige Klivlend Kavalirsi, natrpani isluženim zvezdama Vejdom i Rouzom, sa tek oporavljenim Ajzeom Tomasom, indisponiranim Lavom, na čelu sa liderom Lebronom Džejmsom, pretrpeli su najbolniji šamar u ovoj sezoni: poraženi su od Oklahome na svom terenu rezultatom kjoji je slika i prilika situacije u kojoj se nalazi ekipa Tajrona Lua: 148:124!

Koliko su trenutno loši Kavsi, inače najstarija ekipa u ligi, pokazuje činjenica da ni sa 124 data poena nisu bili ni blizu da pobede.

Mučno je bilo navijačima u "Kviken Loans Areni" od samog početka da gledaju totalni raspad igre vicešampiona lige, dok su sa druge strane gosti, predvođeni turbo Vestbrukom koji ni lasom ne može da se uhvati, i ubitačnim Džordžem, neumoljivo punili koš do poražavajućih 76:59 na poluvremenu i maltene 150 do kraja meča.

Odbrane gotovo da nije bilo sa druge strane, otpor kao da ne postoji u vokabularu igrača Klivlenda u poslednje vreme (pet poraza u poslednjih šest mečeva), pa su se Vestbruk (20p, 20 as), Džordž (36p), Entoni (29p) i Adams (25) poigravali sa protivnicima kao da je reč o koledž ekipi.

Lebron, koji je ovoga puta propustio priliku da "prebaci" 30.000 poena i tako postane najmlađi u istoriji kome je to uspelo, zajedno sa saigračima ispraćen je zvižducima za prikazano, a psole meča mogao je samo da konstatuje nemoć i destrukciju kroz koju prolazi ekipa.

- Nikad u karijeri nisam primio 148 poena, čak ni na igrici - slikovito je Džejms pojasnio debakl.

- Radili su šta su hteli, spolja, iznutra, razbili su nas - dodao je.

Taman kada je delovalo da sezona Klivlenda ulazi u mirne vode, usledio je turbulentni period kome se ne nazire kraj, čak 10 poraza u poslednjih 14 utakmica skor je Kavsa, koji sada vape za pojačanjima, pa je vrlo verovatno da ćemo narednih dana videti neki trejd koji će osvežiti posrnuli sastav i vratiti ga u borbu za najviši plasman.

Pominje se i Luov status, loša serija je i trenerova odgovornost i ne bi bilo iznenađenje da baš on plati ceh očajnim rezultatima i padu na treću poziciju na Istoku, koja može biti ozbiljno ugrožena od Majamija i Vašingtona, ekipa koje su u naletu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA