Partizan izbegao tešku bruku, Čanak očajan pred derbi sa Zvezdom: Ako se budemo ponašali ovako... (VIDEO)

Loša situacija u redovima crno-belih, niko nije iskoristio šansu

  • 8

Košarkaši Partizana pobedili su Proleter iz Zrenjanina u prijateljsko meču sa 80:78, trojkom Kvamea Vona u poslednjoj sekundi, zbog čega su u taboru crno-belih zabrinuti.

Tim Nenada Čanaka je doveo pobedu u pitanje protiv Zrenjaninaca na gostovanju, a mnogo toga je škripalo, presudila je trojka sa 10 metara!

Zato je trener crno-belih ljut i zabrinut pred duel sa Crvenom zvezdom, u ponedeljak 29. januara.

- Pre svega nisam zadovoljan, čestitam Proleteru. Ideja je bila da igrači s manjom minutažom dobiju prostor, da dobijemo što više raspoloženih igrača za nastavak sezone. Da nove igrače što pre involviramo u tim. Ništa od toga nismo uradili, osim toga što je Si odigrao korektnu epizodu, ostalo je bilo katastrofalno - rekao je Čanak, a zatim konkretizovao.

- Ovo je bilo ispod svakog nivoa. Govorim o igračima koji nemaju minutažu, Tanaskoviću, Pecarskom, Gavriloviću. Počelo je sve sa blagim pritiskom Gagića, Marinkovića... Ako se budemo ponašali ovako, neće biti dovoljno da se pripremamo godinu dana.

Gostovanje Partizana je bilo prvo u Zrenjaninu posle 15 godina, velikan je gotovo ispunio novu halu u gradu na obali Begeja, a malo je nedostajalo da se dogodi senzacija.

Nama je Partizan ukazao čast da dođe u Zrenjanin. To nije neka juniorska ekipa, već prvi tim u kom je izostao samo Novica Veličković. Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu, jer je naš tim imao zaista veliki motiv, igravši protiv jednog od najvećih evropskih klubova – rekao je Zoran Bajin, trener Proletera.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA