Pogledajte kako je Čović proslavio rušenje Olimpijakosa i šta je uradio po završetku meča (VIDEO)

Emotivno je reagovao prvi čovek Zvezde kada je bilo jasno da će crveno-beli ostvariti prvi trijumf protiv bratskog kluba

  • 16

Crvena zvezda je u neverovatnoj atmosferi u Pioniru, gde smo videli pravi verbalni sukob organizovanih navijača i običnih pristalica kluba zbog različitog stava oko dolaska Alena Omića, uspela po prvi put da pobedi bratski tim Olimpijakos sa 89:78.

>>> Delije pre dolaska Omića imale sastanak sa Čovićem: Pojavio se letak u kom se detaljno opisuju razlozi bojkota (FOTO)

Bio je to veliki preokret šampiona Srbije u poslednjoj četvrtini, gde je delovalo da će Olimpijakos prelomiti meč. U dramatičnoj završnici završni udarac Pirejcima zadao je Dilan Enis, a upravo posle njegove trojke bilo je jasno da će Zvezda slaviti.

Čitav meč je pored klupe pratio predsednik kluba Nebojša Čović, koji je emotivno proslavio trijumf, a zatim pozvao i trenera Dušana Alimpijevića da mu se pridruži iz tunela nakon što je bio isključen sa utakmice zbog tehničkih greški i protesta.

Delije su inače posle meča najavile bojkot jer Nebojša Čović nije ispoštovao njihov stav oko dolaska Alena Omića.

Pogledajte kako su se Delije i simpatizeri sukobili u trenutku kada je Alen Omić ušao na teren:

Pogledajte kako su simpatizeri zviždali Olimpijakosu kada su Delije pevale na grčkom:

Pogledajte kako su košarkaši Zvezde reagovali tokom slavlja sa Delijama kada su čuli skandiranje ''Omiću, odlazi'':

Pogledajte šta je Alen Omić rekao o Delijama posle vređanja:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    28. januar 2018 | 19:39

    Zdravo bio i cuvaj nam nasu Zvezdu.Jedan sam od onih sto su najzasluzniji sto si danas na celu nase i tvoje Zvezde. Cuvaj Nebojsa blago koje niko nema, imas podrsku nas koji smo uz nas klub uvek i zauvek .A ovi navijaci Olimpijakosa i svakoga ko im plati , uzuvaj oni su sramota Srbije a pozovaju se na patriotizam. I sam sam im jednom kao oficir i ucesnik rata postvio pitanje kako mogu vise od mene i svakog od nas koji su krvarili za Srbiju da je vise vole oni iz Beograda sa tribine?Nisam dobio odgovor ni od koga i nikada,niko od njih nista nije dao Srbiji .Napred Nebojsa, napred Omicu uz Vas su svi pravi navijaci najvece ljubavi na Svetu nase Crvene Zvezde! Napred Zvezdo,zgazi ih sve!

  • Dragan

    28. januar 2018 | 19:49

    Kakva bruka i sramota pa sta ako je decko musliman?On je dobar igrač i dobar momak sramota

  • vlada

    28. januar 2018 | 21:37

    Da nije Covica, Zvezda danas ne bi postojala. Bila je pred gasenjem, nakotilo se kriminalaca i olosa od ljudi koji su bili spremni na sve. Sada je oterao i ove navijace iz interesa i klub je samo dobio time

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA