≫ 

Zvezdaši vređali Veličkovića, on održao brutalan govor igračima: Meni je Partizan sve, boli me k... što me vređaju, a vi morate... (VIDEO)

Veličković na udaru navijača Zvezde posle meča

  • 56

Košarkaši Partizana doživeli su poraz u derbiju od Crvene zvezde sa 86:74, a posle toga je govor ekipi održao Novica Veličković.

Veteran crno-belih nije mogao da iznese teret meča iako je imao 20 poena i 10 skokova, igrački kadar to ne dozvoljava, ali i borbenost koju ne prikazuju mladi igrači, što boli kapitena ekipe.

Foto: A. Nalbantjan

>>>DOBRIĆ TROJKAMA ZATRPAO KOŠ PARTIZANA: Zvezda juriša na 1. mesto, plej-of nemoguća misija za crno-bele! (VIDEO)

Pored toga, Veličković je bio na udaru navijača Zvezde, pre nego što je održao motivacioni govor ekipi.

- Meni je Partizan sve, i mene boli k... nek me vređaju. Ali dajte maksimum! Nemoj da mi ne date! Ja ću otići, vi trenirajte ovde, bre! Ko je najbolji?

Usledio je uzvik "Partizan", posle kog je Veličković skinuo dres i pozdravio Grobare koji su zauzeli jedan sektor u uglu hale.

VIDEO: Evo šta je Novica rekao posle utakmice o vređanju od strane navijača Zvezde

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fargelet

    30. januar 2018 | 02:32

    Zvezdaš sam veliki,ali poštujem Veličkovića..Dečko se bori,srčan je,voli svoj klub...Nisam za vređanja bilo koga..Bilo me sramota...Tako sam se osećao i kad su vređali Mačvana....Razlikujmo se od drugih..budimo gospoda...

  • Petar Perica Peric

    29. januar 2018 | 23:53

    A gurovic place kada ga prozivaju, svi placu... Novica GRMI i kad izgubimo titulu... Covek povede navijanje! Simonovic ukrade pehar... Jedno brdo, dva univerzuma!!!

  • Trtoguz

    30. januar 2018 | 00:06

    Jel se udarao po grudi??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA