Ako se ovaj trejd u NBA ostvari, Voriorsi će biti najjači tim lige ikada: Ovakve zvezde niko nije spojio! (VIDEO)

Džejms na leto postaje slobodan igrač

  • 4

Prava rivalstva polako izumiru u najjačoj ligi sveta. Ekipe ne igraju sa "onim" žarom protiv starih znanaca, dužnika. Polako nestaju i rivalstva među igračima, pa nekada "ljuti" protivnici postaju saigrači sa samo jednim zajedničkim ciljem.

Gotovo nezamislivo zvuči podatak da bi Lebron Džejms mogao da obuče dres Golden Stejt Voriorsa. Neverovatno, ali da, istinito.

Naime, ESPN piše da bi Voriorsi, ukoliko naprave mesta u "seleri kepu", mogli da započnu pregovore sa Džejmsom koji će na leto, vrlo verovatno, postati slobodan agent.

>>>Poznate postave za istorijski NBA ol star meč: Lebron birao Durenta, Irvinga, Vestbruka... Kari ima slabiji tim!

Već neko vreme se spekuliše o budućnosti košarkaša Klivlenda, a spisak potencijalnih timova u kojima bi "Kralj" mogao da završi je poduži. Ipak, prelazak u moćni tim Goldnen Stejta je potpuno druga dimenzija.

Voriorsi su dovođenjem Durenta stvorili moćnu ekipu kojoj je upravo Lebron sa Klivlendom uspeo, koliko toliko, da parira. Kariju, Tompsonu, Durentu i Grinu dodati i Lebrona Džejmsa bila bi ludost, ali je NBA nebrojano puta dokazao da ništa nije nemoguće.

Američka mreža pominje "sign and trade" opciju kao najrealniju u konkretnom slučaju. To znači da bi Džejms potpisao ugovor sa Klivlend, a onda bio trejdovan za Kleja Tompson i Andrea Iguadalu.

Da bi saznali koliko ova priča "pije vodu", moraćemo da budemo strpljivi i sačekamo leto, a do tada nas očekuje još mnogo duela i borba za šampionsku titulu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    1. februar 2018 | 12:34

    koja god ekipa da ima tomsona, to je jaka ekipa

  • Scarface

    1. februar 2018 | 14:48

    A bre pa gde ce lebron dutent tompson kari kome smeta jaki golden

  • svaba

    1. februar 2018 | 23:54

    Ta ekipa je dominantna u svakom sportun na svetu 😂 a kamo li u kosarci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA