Alimpijević razloge ubedljivog poraza Zvezde od Baskonije pronašao u Partizanu

Trener crveno-belih smatra da je energija koju su njegovi puleni potrošili na večitom derbiju, kao i prethodno protiv Olimpijakosa, uticali na lošu partiju u Vitoriji

  • 46

Crvena zvezda je ubedljivo poražena u 21. kolu Evrolige od Baskonije i trener crveno-belih Dušan Alimpijević je svestan da njegov tim nije zaslužio pobedu zbog veoma loše energije koju je pokazao tokom duela u Vitoriji.

On je za to ''okrivio'' duele protiv Partizana i Olimpijakosa, gde su se njegovi igrači ''istrošili'' i nisu mogli da pokažu puni potencijal u Španiji.

- Nismo imali nikakve šanse da pobedimo, jer je Baskonija bila fenomenalna, a mi veoma loše, naročito naša energija. Nismo bili na nivou na kome je trebalo da budemo, ali razumem moje igrače, jer smo imali veoma bitnu utakmicu u našem šampionatu i pobedili smo veoma težak evroligaški meč protiv Olimpijakosa i bilo nam je potrebno više energije za meč.

Foto: A. Nalbantjan

- Pet ili šest timova i dalje ima šansu za sedmo i osmo mesto. Džejms Feldin ima problem sa člankom, sada je dobrio i trebalo bi da bude spreman za naredni meč - rekao je Dušan Alimpijević posle meča u Vitoriji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito,Krcun,Komar,Medaric,Nusref,Robert,Refik..

    3. februar 2018 | 00:40

    😂😂😂 uvek Partizan kriv🤣🤣🤣

  • Zis

    3. februar 2018 | 08:53

    Sta penite Olimpijakos polupao Fenerbahce sa onakvim trenerom i onakvim igracima a vi pali u depresiju sto je Zvezda izgubila sta bi radili da ima igrace kao Fener pa izgubi ovako vi bi ubili trenera e Srbijo moja ,pa nismo mi najbolji najlepsi na svetu.Bamberg je juce unakazio PAO pa ne vidim nista strasno kod nas odma lete glave veliki smo narcisi !!!!

  • Oki

    3. februar 2018 | 09:23

    Daj reci nesto novo uvek isto. Samo ponavljas kao ptica na grani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA