Pitali smo Veličkovića zašto je skinuo dres na kraju meča i pokazao ga navijačima, a njegov odgovor će oduševiti sve Grobare! (VIDEO)

Kapiten Partizana imao je samo jednu poruku posle pobede nad Megom - Partizan je iznad svih nas

  • 29

Košarkaši Partizana pobedili su Mega Bemaks sa 89:73 bodreni od strane vernih navijača koji su napravili odličnu atmosferu. Zbog toga se Novica Veličković po izlasku u tunel odlučio da još jednom zahvali Grobarima na podršci.

>>> Kimi sišao sa tribine na parket, a kada ga je Novica video, morao je da preskoči ogradu i da ga izgrli (VIDEO)

Popeo se na reklamu, skinuo je dres sa brojem 12 na leđima i pokazivao ga navijačima, očigledno želeći da kaže da su oni, fudbalskim žargonom rečeno, njihov 12 igrač.

>>> KIMI NAPRAVIO LUDNICU U PIONIRU: Pogledajte kakav je delirijum nastao među Grobarima kad je stala pesma sa razglasa (VIDEO)

Zatim je Novica Veličković po izlasku u tunel odlučio još jednom da zahvali Grobarima na podršci. Popeo se na reklamu, skinuo je dres sa brojem 12 na leđima i pokazivao ga navijačima, očigledno želeći da kaže da su oni, fudbalskim žargonom rečeno, njihov 12 igrač.

Aplauidrao je najpre grupi gde je bio Kimi, a zatim se okrenuo i prema drugoj strani Grobara i time hteo da kaže da im znači njihova podrška, ma sa koje strane da dolazi i da bi verovatno za klub najbolje bilo da je ujedinjena.

Posle meča Velićković je rekao:

- Odigrali smo sa dobrom energijom, čvrsto što treba da nam bude vodilja. Zadovoljan sam pobedom, dobro radimo i to se vidi - rekao je Veličković.

Na pitanje šta je značio njegov postupak skidanja dresa rekao je:

- Partizan, to je trebalo da znači. Naš odnos prema klubu je maksimalan i ja sam hteo da pokažem da je Partizan sve - rekao je Veličković.

VIDEO: Ovako su košarkaši Partizana pozdravili Alkatraze i Grobare oko Kimija:

Na tribinama su bile i sukobljene frakcije Grobara, a na pitanje da li je hteo da ih tim potezom ujedino, kapiten Partizana je rekao:

- Moj je teren. Moja je košarkaška ekipa i ja na terenu pokazujem koliko mi znači sve ovo. Meni je najbitniji Partizamn i jako su škakljiva ta pitanja oko toga, ali najbitnije je da svi volimo Partizan - rekao je Veličković.

VIDEO: Ovako je Veličković aplaudirao Grobarima :

(S. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    5. februar 2018 | 12:29

    Starletan najobicniji!

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    5. februar 2018 | 12:51

    Радује се 5-ом месту и новој похвалници. Успешна им сезона, нема шта.

  • blok 45

    5. februar 2018 | 14:48

    Novice najbolje da udjes u zadrugu, Janjus nema pogodnog sagovornika o kosarci...taman i da uzmes neku kintu i pomognes partizanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA