Bolno je uzdahnuo, pa surovo priznao: "Ni aut ne možemo da izvedemo"! Sva nemoć Partizana u jednom videu sa konferencije (VIDEO)

Nenad Čanak bio je utučen posle poraza u Ljubljani koji je značio da su crno-beli izgubili sve šanse za plej-of ABA lige

  • 43

Košarkaši Partizana su porazom od Olimpije u Ljubljani izgubili sve šanse za plasman u plej-of ABA lige, a posle utakmice trener crno-belih Nenad Čanak bio je veoma nezadovoljan i kritikovao je svoje igrače.

Bio je utučen posle utakmice, pa je i bolno uzdahnuo pre nego što je kratko analizirao utakmicu na konferenciji.

- Čestitke Olimpiji na pobedi. Utakmica koja nam se nudila i koju smo samo zbog naših gluposti uspeli da izgubimo. Na nekih 5 minuta do kraja i 10 razlike ekipa u ovakvoj utakmici i ovakvom intenzitetu utakmice ne sme da izgubi. Događaju se početničke greške, da ne možemo da izvedemo loptu iz auta, odmah zatim primamo trojku. U produžetku opet otvorena situacija za nas i opet neka loša rešenja u napadu koja su rezultirala porazom - istakao je Čanak.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziko

    11. februar 2018 | 17:06

    Treba dovesti dobrog trenera

  • KaraDjordje

    11. februar 2018 | 15:06

    @ Kk mutant 11.02.2018 - 14:01 E, moj decko, stvarno si mutant i prvo bi trebao nauciti da obrises nos. Da znas kako ti je glup komentar stideo bi se do kraja zivota. Na tvoju zalost ja pamtim malo vise, pamtim vreme kada vas nije bilo na kosarkaskoj mapi i kada smo vas 30 godina "gazili" k'o kupus u kaci i kada ste otvorenih usta dolazili gledati kako na Malom Kalemegdanu neki carobnjaci u crveno-belom igraju kosarku. Mi to ne potenciramo kao vi onih par godina kada ste se bahatili sa Dulom samarajuci i gepekujuci sudije i tako osvajali titule. Cega se pametan stidi tim se glup dici. Ali dzaba da ti objasnjavam kada si ti jos u pelenama za kosarku.

  • Skorpion

    11. februar 2018 | 13:10

    Sta je problem, sutirajte direktno iz auta, ne bi vam bilo prvi put, vratite Drobnjaka on je najstrucniji za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA