≫ 

Bogdan vredi svaki cent: Najskuplji ruki u istoriji zaludeo Amerikance (VIDEO)

Srbin se odlično snašao u najjačoj ligi na svetu i postao miljenik Kingsa

  • 6

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović posle osvojene MVP titule u Los Anđelesu, za najkorisnijeg igrača Ol stara, u utakmici "novajlija", skrenuo je pažnju američkih medija.

>>>Legendarni NBA tim čestitao Partizanu osvojenu Žućkovu levicu: Amerikanci prate igre Vilijamsa - Gosa

Tako je NBC u tekstu: "Najplaćeniji ruki u istoriji NBA, Bogdan Bogdanović, dokazuje se u Kingsima", detaljno opisao Bogdanovu karijeru.

Kako navode, srpski košarkaš je posle boravka u Partizanu i Fenerbahčeu konačno rešio da dođe u NBA. Njega su 2014. godine odabrali Finiks Sansi kao 27. pika prve runde drafta ali je on odlučio da svoj dolazak "preko bare" odloži i čeka pravi momenat.

U tekstu se dalje navodi da je ključni momenat Bogdanovog uspeha u NBA Vlade Divac koji je 2016. godine u trejdu dobio prava na popularnog Bogija.

Tokom karijere Bogdan je sa reprezentacijom osvojio evropsko, svetsko i olimpijsko srebro, kao i titule sa Partizanom i Fenerbahčeom, sa kojim je osvojio i Evroligu.

Ove godine Bogdanović je bio najkorisniji igrač Ol stara u kategoriji "zvezde u usponu", zato i ne čudi što opravdava svaki cent od 27 miliona dolara, koliko iznosi njegov trogodišnji ugovor u Sakramento Kingsima.

VIDEO: Pogledajte izjavu Bogdana Bogdanovića posle Ol-stara

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ozren

    22. februar 2018 | 12:38

    Uporan , pametan strpljiv izuzetno radan to su odlike ovog srbina iz pluzina !

  • draleRS

    22. februar 2018 | 11:40

    a poslednji klub lige ,isto bi bili plasirani i da su uzeli nekog sa ulice da im igra dzabe,kakva bi bila razlika na tabeli ?

  • sa

    22. februar 2018 | 12:33

    @draleRS Vi i takvi ko vas ste nverovatna vrsta. Aj nek bude Bobi opravdao svaki cent, mozda tako ces biti zadovoljan. Ali nije tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA