≫ 

VANREDNO STANJE NA MALOM KALEMEGDANU: Čović zakazao hitnu konferenciju za novinare (LIVESTREAM) (VIDEO)

Predsednik crveno-belih najavio vanredno obraćanje javnosti

  • 47

Crvena zvezda je sazvala hitnu i vanrednu konferenciju za novinare, koja će biti održana u hali Pionir sa početkom od 13.30.

Tema konferencije nije poznata, a medijima je u ponedeljak stigao poziv da će u dvorani Aleksandar Nikolić biti sazvana vanredna i hitna konferencija, na kojoj će se najverovatnije obratiti predsednik Nebojša Čović.

Zvezda je u ozbiljnoj rezultatskoj krizi u poslednje vreme, a sve je počelo od Kupa Radivoja Koraća. Crveno-beli su još u četvrtfinalu čudom izbegli eliminaciju od Borca, a zatim su doživeli težak poraz od Partizana u finalu, da bi potom bili poraženi od Bamberga sa 24 razlike u Nemačkoj u 23. kolu Evrolige.

Tu je već bilo jasno da je Zvezdin tim poput raspuštene vojske, jer se predao od starta drugog poluvremena i dozvolio protivniku da puni koš Zvezde i da nad njom demonstrira silu.

Mnogi navijači tada su počeli sa ozbiljijim kritikama na račun trenera Dušana Alimpijevića, navodeći da gubi konce i da nema kontrolu nad ekipom.

Nebojša Čović je odmah posle Bamberga stao u zaštitu trenera i stručnog štaba, ali sada je pitanje da li će tema ove konferencije ponovo biti Alimpijević i njegov status, ili je u pitanju nešto drugo.

Takođe, u današnjem listu Informeru osvanuo je tekst da su igrači Zvezde u sukobu sa trenerom Alimpijevićem, i da je između njega i Pere Antića došlo do sukoba u svlačionici tokom Kupa Radivoja Koraća, tako da nema sumnje da će tu biti reči i o tome.

Kamere Telegrafa su na licu mesta, pa će naši čitaoci moći da gledaju direktan prenos konferencije od 13.30 iz Pionira.

VIDEO: Pogledajte i kako je izgledala utakmica zbog koje je najverovatnije i najavljena vanredna konferencija

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    26. februar 2018 | 11:11

    Мора да се среде мало, АБА приоритет и наставак континуитета у ЕЛ. Никако се не сме дозволити да се "залута" у неки "ћорсокак" као комшилук који кад се спомене ЕЛ добију "оспице" јер је могу пратити само преко тв. Направи трампу.😀 Доведи Карија, а Алимпијевића дај Барси😀😀😀

  • LOL

    26. februar 2018 | 11:21

    Mozda ce da se izvini Radonjicu i da ga vrati na klupu, da pokusa ovaj rastimovani ali dobar tim da dovede u red...Jer igraju i ponasaju se kao raspustena banda!Alimpijevic je cini se izgubio sve konce,jer igraju kako im se cefne....

  • Vladimir Grobar

    26. februar 2018 | 11:00

    Znaci opet pljuvanje po Partizanu, Duli V., ljudima iz sjenke, zavjerama, Crnoj ruci, misterijama, istjerivanju djavola,.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA