≫ 

Čuvao sam energiju i igrače za najvažniji deo sezone: Alimpijević iskren posle poraza od CSKA! (VIDEO)

Evroligaška sezona za košarkaše Crvene zvezde posle poraza od CSKA je završena

  • 5
Alimpijević zadovoljan uprkos porazu; Foto: abaliga.com/Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su poslednju utakmicu regularnog dela Evrolige od ekipe CSKA 92:81, (23:24, 14:20, 27:19, 28:18)

>>>Zvezda stala posle trojke sa više od pola terena: CSKA slavio, crveno-beli misle na Budućnost! (VIDEO)

Posle odigranog 30. kola i gostovanja u Rusiji crveno-beli završili su ovogodišnje nastupe u najelitnijem evropskom takmičenju. Trener Zvezde Dušan Alimpijević imao je razlog za zadovoljstvo posle dobre partije svoje ekipe.

- Bila je dobra utakmica za nas, u važnom momentu. Celu utakmicu se nismo predavali. Ipak, morao sam da sačuvam energiju mojih igrača jer dolazi najvažniji period  ove sezone, a to je finale regionalnog takmičlenja - istakao je Alimpijević i dodao:

VIDEO: Pogledajte najzanimljivije momente iz neizvesne utakmice Crvene zvezde sa Realom

-Imali smo dobru energiju u napadu. Takođe, i odbrana je bila na zadovoljavajućem nivou. Bilo je još nekoliko dobrih svari, solidno smo kontrolisali skok, bilo je i dobrih asistencija. želim sve najlepše ekipi CSKA, koja će najverovatnijie igrati na fajnal foru. Biću slobodan da ovu ekipu nazovem pravom košarkaškom mašinerijom.

Da podsetimo, posle 30. kola Evrolige Crveno beli imaju 3 dana odmora, a već 9. aprila očekuje ih prva utakmica finala ABA lige u kojoj dočekuju podgoričku Budućnost.

VIDEO: Amerikanac koji bi da bude Srbin zbog Bogdanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA