≫ 

Sramota je za klub koji dozvoli da mu ukradu patike i dres legendarnog Radivoja Koraća!

Tokom preseljenja u druge prostorije oprema legendarnog igrača koja je "relikvija" za OKK Beograd ostaveljena u kafiću

  • 0

Košarkaški klub OKK Beograd, legendarni klonferi pokušavaju već dve godine da nađu svoje relikvije dres i patike legendarnog Radivoja Koraća. Iako oni traže opravdanja u tome da su stvari nestale tokom preselenja i smatraju da je neko ukrao to, ipak je sramota da jedan klub dozvoli da ovakve relikvije uopšte budu u prilici da ih neko ukrade.

>>> Na današnji dan država je napravila najveću nepravdu prema jednom srpskom klubu!

One se ne ostavljaju u kafiću, već se odnesu kući i čuvaju pažljivo. To bi uradio svako kome je stalo do nekog predmeta.

- Nama je to nestalo od 2015. do 2017, kada smo se selili sa jedne na drugu, a zatim i na treću lokaciju na kojoj smo sada. To nije ukradeno iz prostorija našeg kluba, već nam je pri seljenju to neko uzeo - kaže Đurović za Blicsport.

Foto: MN Press

- Mi smo se prvo iz “Pionira”, u kojem smo imali svoje prostorije, selili, zatim smo imali sedište u Braći Krsmanović, a onda smo stvari, pre nego što smo se doselili u Zdravka Čelara, ostavili u jednom kafiću koji je u vlasništvu Dejana Dimitrijevića, bivšeg direktora našeg kluba.

- Po ulasku u sadašnje prostorije napravili smo popis stvari i utvrdili da je sve tu osim već pomenutog dresa i patika. Tu je levica koja je izlivena u bronzi, pehari koje je 1963. osvojio OKK Beograd, ali ne i patike i dres koje je Korać nosio u reprezentaciji.

Printskrin: Youtube

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA