≫ 

Neće on nigde: Mornar tvrdi da niko iz Zvezde nije zvao Pavićevića

Barani su okrenuti svojim zadacima

  • 0

Dušan Alimpijević ostaće, za sada, na klupi KK Crvena zvezda, a Mihailo Pavićević nastaviće sa radom u Mornaru, zaključak je koji se nameće posle spekulacija o smeni trenera crveno-belih, ali i demantija koji je stigao iz Bara. 

>>> Zvezda sprema otkaz Alimpijeviću, a zamena je trener koga vole navijači?

Čaršija "bruji" o smeni Alimpijevića, navodno i predsednik kluba Nebojša Čović preispituje mogućnost da se mladom treneru nađe zamena, međutim sva je prilika da će postojeće stanje stvari ostati "na snazi" do kraja sezone.

Navodno, na Malom Kalemegdanu su označili Mihaila Pavićevića kao Alimpijevićevog naslednika, iskusni stručnjak je sa Zvezdom uzeo jednu titulu (1997/1998), sem toga ostvario je zavidan rezultat sa crnogorskim timom, što je brzo pokrenulo spekulacije da bi baš on mogao biti novi trener Beograđana.

Ako se i ostvari, ovakav scenario može se desiti tek po završetku seezone.

- U našem klubu se, ovih dana, jedino razmišlja o završetku sezone i stvaranju još kvalitetnijeg tima za iduću, izuzetno zahtevnu sezonu - poručili su iz Mornara.

Barani su podvukli da sa pavićevićem niko nije pričao, niti je njih neko kontaktirao u vezi sa prvim trenerom.

- Gledamo isključivo u svoje dvorište, bilo kakvim kalkulacijama se ne bavimo, jer imamo dosta posla da odradimo u narednih mesec dana. Mihailo Pavićević je trener Mornara i član kluba koji je ostvario istorijski uspeh u ABA ligi. Ni sa njim, ni sa klubom niko nije obavio bilo kakav razgovor na temu eventualnog odlaska iz Bara i preuzimanja neke druge ekipe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA