≫ 

Lebron i Kavsi pre 8 dana bili pred ispadanjem, a sada gaze ka tituli!

Posle teškog ulaska u polufinale Istoka i velike borbe sa Indijanom (4:3) Klivlend počistio Toronto sa 4:0

  • 1

Lebron Džejms odveo je svoje konjanike u novo finale Istoka, a verovatno ih vodi i ka velikom finalu NBA lige.

Džejms je u četvrtom meču sa Torontom ubacio 29 poena uz 8 skokova i 11 asistencija za pobedu 128:93. Šta se desilo sa košarkašima Klivlenda za samo osam dana kada su bili pred ispadanjem pa do sada kadasu sa 4:0 počistili Toronto koji je bio lider istočne konferencije.

Pre samo 8 dana Lebron Džejms je pred 7. meč četvrtfinala Istoka rekao da je ne želi da razmišlja da je ovo njegov možda poslednji meč karijere, aludirajući na poraz, ali su Kavsi pobedili, a onda počistili Toronto.

>>> Ovo će biti najjači tim u istoriji košarke, jači i od Džordanovog iz 1992: Amerikanci objavili spisak reprezentativaca

Kevin Lav je dodao 23 poena uz 6 skokova, a Kajl Korver je ubacio 16 poena. Kod Toronta briljirao je Litvanac Jonas Valančunas sa 18 poena.

U drugom meču večeri Filadelfija je uspela da se spase čišćenja pobedom na sovm terenu nad Bostonom 103:92, pa je sada 3:1 u seriji.

Hvala vam ljudi, a sad idemo u finale: Foto: AP/Tanjug

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    8. maj 2018 | 12:52

    strasno jake su ekipe sa zapada, golden stejt,hjuston ... bili su i klivlend i boston,pogotovu boston, klivlend onda svoje oterao u lejkerse poput ajze tomasa.. a doveo neke nove, a sto se bostona tice oni su ostali bez hejvorda.. i bez irvinga, dva sigurno da nisu bila povredjena, dva all star igraca ove god,mada i dalje su dobri, videcemo sve,zivi bili pa videli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA