≫ 

Utučeni Veličković pričao o ostanku u Partizanu: Ne znam šta ću... (VIDEO)

"Lopta me i dalje vuče, imam želju da se takmičim...", rekao je kapiten crno-belih posle eliminacije u polufinalu plej-ofa KLS-a

  • 15

Partizan je završio još jednu sezonu bez najznačajnijeg domaćeg trofeja, četvrtu zaredom, Zvezda je potvrdila epitet favorita i sa dve pobede trasirala put u finale gde će igrati za obranu trona.

>>> Janković podivljao posle faula nad Lazićem: Razbesneo je i Veličkovića i svog kapitena! (VIDEO)

Ono što sve navijače Partizana najviše zanima je sastav tima zasledeću sezonu, sigurno je da slede brojni odlasci i dolasci, tumbanje tima i pohod ka značajnijem uspehu pri čemu se jedno pitanje izdvaja: sa ili bez Novice Veličkovića?

O svom statusu u klubu kapiten Partizana je govorio posle meča...

- Malo ću da se posvetim svojoj porodici, da vidim šta ću i kako ću... - rekao je Veličković, vidno utučen posle poraza i eliminacije.

Mnogo toga će zavisti od njegovog stanja, Novica je poslednjih godina bio podložan povredama, ali glad za pobedama i veliko srce koje kuca za Partizan na kraju možda presude da ostane.

- Trudim se iz dana u dan da održavam telo, dajem maksimum, vuče me i dalje lopta, vuče me želja za svim tim, za nadmetanjem, pogotovo za igranjem u Partizanu. Za mene je ovo privilegija pogotovo što sam kapiten, kažem, ne znam ništa, stvarno ne znam ništa, toliko mi je vruća glava da jedino što sad želim je da se odmorim - rekao je Novica.

Na sebe je preuzeo deo odgovornosti posle poraza.

- Sigurno je da nije lako kad ispadneš u polufinalu, pogotovo što je večiti derbi. Gajili smo mi neke ambicije, neke nade... Jednostavno nismo izdržali kad smo poveli devet razlike, mislim da je toliko bilo najviše, mnogo gluposti smo napravili. Ja danas nisam bio na nivou, u prvom poluvremenu nisam povukao ekiopu kako je trebalo i to je to. Iza nas je jako teška sezona, idemo korak po korak ka mestu gde Partizan pripada.

Da li ovaj pozdrav znači i oproštaj Novice od Grobara Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doka.czv

    31. maj 2018 | 00:30

    Starac Foco i u fk i kk.partizanki...Novice ostani jos...

  • Nk nkk

    31. maj 2018 | 06:24

    Ostani molim te.. lakse pobijedimo kad ti igraš.. uvijek si pognute glave posle utakmice sa zvezdom

  • nscz

    31. maj 2018 | 01:26

    Pa kao da ti mozes da igras negde drugo!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA