Vilijams-Gos poslao emotivnu poruku Grobarima: Još nisam doneo odluku da li ostajem, ali... (FOTO)

Gos je obeležio sezonu, ali je možda vreme za novi korak

  • 10

Košarkaš Partizana Najdžel Vilijams Gos vratiće se u SAD, ali nije sigurno da li će sledeći put po dolasku u Evropu obući crno-belo.

Najbolji igrač Partizana u prošloj sezoni ima još ugovor za sledeću sezonu, ali je izvesno da može napustiti klub i prihvati neku jaču ponudu.

Bio je najkorisniji igrač KLS, osvojio je Kup sa crno-belima, ali je na meti brojnih klubova u kojima bi mogao da napravi novi karijerni iskorak.

- Sutra se vraćam u SAD, ali ne mogu da odem bez zahvalnosti klubu, mojim saigračima i navijačima za godinu dana koje nikada neću zaboraviti. Nisam mogao da tražim bolje mesto za početak moje profesionalne karijere nego ovde u Beogradu!

- Još uvek nisam doneo odluku o tome kakva će biti moja budućnost, ali znam da će Partizan biti zauvek sa mnom bez obzira na sve. Bila je čast da ove sezone nosim crno-belo! Hvala Grobari - poručio je Vilijams-Gos.

Vilijams-Gos je u ABA ligi prosečno beležio 16.9 poena, uz 3.2 skoka i 7 asistencija po utakmici, u domaćem prvenstvu postizao je 19.6 poena, uz 3.6 skoka i 8 asistencija.

VIDEO - Igrači Partizana pevaju sa navijačima posle poraza u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA