Đorđević okupio 12 najboljih: Bobi igra, Teo na poštedi! (VIDEO)

Važne utakmice su pred reprezentacijom Srbije

  • 8

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se na početku priprema za junske i julske kvalifikacione FIBA prozore.

>>>Obradović uzeo novi trofej, Fener je prvak Turske!

Orlove očekuju mečevi sa Gruzijom (29. juna) i Nemačkom (2. jula), a selektor Saša Đorđević suočio se sa izvesnim "kadrovskim" problemima.

- Pred nama je teško i zahtevno leto. Ovaj prozor je specifičan. Neki igrači i dalje igraju finala, neki su pod upalama pa ne mogu da dođu, kao što je Gudurić ili kao što su Raduljica ili Teodosić. Sa druge strane, neki imaju probleme sa ugovorima, a NBA kao što znate stavlja veto na igranje u ovom prozoru. U septembru će to biti druga pesma, ali će se postaviti pitanje klubova... - istakao je Đorđević.

Junski FIBA prozor proćiće bez Teodosića; Foto: Marko Todorović

Ono što je izvesno jeste nastup gorostasnog centra Bobana Marjanovića za razliku od njegovo saigrača iz Klipersa Miloša Teodosića.

- Zna se da Bjelica neće moći, ali o tom - potom. Još nismo napravili zvanično saopštenje zbog toga. Boban Marjanović će igrati, ali neće biti prisutan do 24. juna. Teodosić neće odigrati ovaj prozor zbog problema sa povredom i zbog svog ugovora i tog čuvenog NBA veta. Jokić takođe neće igrati zbog specifične situacije. Sve je to razumljivo, bez obzira na to da li nam se sviđa. Na terenu će biti najbolji igrači koji u tom trenutku mogu da izađu i zaigraju.

Kako je bilo na okupljanju reprezentacije, pogledajte u video na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    15. jun 2018 | 22:53

    Jokic vise i nije pozeljan.Nek igra za SAD.Ja necu gledat reprezentaciju ako on bude igrao.

  • Sinovac

    15. jun 2018 | 22:52

    A bogdan

  • Grobar

    16. jun 2018 | 23:16

    Svi Jokica prozivaju a niko ne govori sto ne igra Teo i on mora da potpisuje ugovor i sta sad on nista Ne branim Jokica ali ako ste i njega i Marjanovica prozivali zasto je Teo izuzetak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA