≫ 

Janković odlazi, zvezdaši u neverici: Navijači crveno-belih strahuju da će u Partizan!

Tim crveno-belih nastavlja remont!

  • 34

KK Crvena zvezda ima buran prelazni rok, a deo odlazećih transfera biće i Stefan Janković, prenosi Sportski žurnal.

Na Mali Kalemegdan su već došla šestorica novajlija, Mohamed Faje, Bili Baron, Majk Cirbes, Majkl Odžo, Dušan Ristić i Stratos Perperoglu, otišli su Tejlor Ročesti, Alen Omić i Matijas Lesor, a na redu je Janković.

Zvezda bi večeras trebalo da obezbedi kapital pred revanš u Slovačkoj, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Spartak Trnava

Košarkaš sa kanadskim pasošem će najverovatnije promeniti sredinu, a trenutno se nalazi u Torontu i razmatra šta je najbolje za njegovu karijeru, pošto nije bio zadovoljan prošlosezonskom minutažom.

Jankoviću nije u potpunosti prevazišao proces adaptacije Foto: MN Press

Obavljeni transferi su mu bili dodatni signal, rukovodstvu kluba je najavio mogućnost rastanka, a navijači Zvezde strahuju da će obući dres rivala iz Partizana.

Još prošle godine je postojala dilema da li će Janković u Partizan ili u Crvenu zvezdu, a sada su priču dodatno podgrejali sami navijači okupljeni na portalu Redstarbelgrade.

- Što se Stefana Jankovića samog tiče, to već zavisi on njega samog. Od toga da li je svestan gde je došao, šta mu je dato, šta je u njega uloženo. Da li je svestan koliko košta svaki atom energije koji se potroši da mu se ne opsuje bliža i dalja familija kada napravi treći glup faul u nizu, već mu se umesto toga podari aplauz podrške. Koliko je potrebno da se ne osuđuje njegov spor period adaptacije na košarku i na život u ovoj državi, da se ne osuđuje „šabanisanje“ sa „ekipom“ u gradu koji je velik, a opet dovoljno mali da se znao gde, ko, šta kad i pre nego što se išta desi - napisano je u tekstu iza kog stoje navijači.

VIDEO - PeCARSKI: Još uvek nisam svestan uspeha koji smo napravili!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yngwar

    7. avgust 2018 | 12:11

    O kakvoj se zvezdi pise ovde, molim vas? To ne postoji, to je Dulence ugasio, stavio tackicu. Pozdrav!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. avgust 2018 | 11:41

    Баш страхујемо, као и канаринац кад је прешао. Боље он нек размисли колико му се исплати из већег у мањи клуб, да игра за пето место(прва 4 су за озбиљне клубове) итд, итд...

  • Dorćolac

    7. avgust 2018 | 11:56

    Šta je ovo odoše mladi a dolaze starci koje niko neće. Ove godine smo pazarili sve ispušene muštikle koje niko neće a imaju preko 30 godina svi. Prošle godine videli smo koliko je mogao da trči Pero Antić. Ajde Čoviću dovedi sada Zlatka Bolića, Igora Rakočevića i Milana Gurovića trenutno su bez kluba. Čović samo gleda da jeftino prođe i bitno je da njegov sinčić igra. Ugledaj se na Partizan koji za sezonske karte traži 4000 dinara ( teibina ) a ti ćeš tražiti 6000 dinara a igraju na istom frontu . Neka vas je sramota !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA