≫ 

Lebron debitovao za Lejkerse i izgubio od Jokića: Hteo je i da se iživljava nad Nikolom, ali se nije proslavio! (VIDEO)

Konačno su Lejkersi dočekali novu zvezdu posle penzionisanja Brajanta

  • 1

Košarkaši Denvera nadigrali su Lejkerse sa 124:107 u prvom meču Lebrona Džejmsa za tim iz Los Anđelesa.

Utakmica je odigrana u San Dijegu, gde je Lebron ubacio devet poena za 15 minuta u porazu svoje ekipe, dok je Nikola Jokić za 21 minut imao 14 poena, četiri skoka i tri asistencije.

Najefikasniji je bio Ernangomez sa 19 poena, iskoristio je ovaj put Španac minutažu, pratio ga je Džamal Mari sa 18 poena, u Lejkersima je odskočio Džaval Mekgi sa 17 poena, Ingram je imao 16.

Potrudio se Džejms da animira publiku atraktivnim zakucavanjima, jednom je to agresivno uradio preko Nikole Jokića, ali je lopta izašla iz obruča. Ipak, i da je poentirao, ne bi koš bio priznat jer je Džejms zakoračio van terena pre skoka.

Sparsi su krenuli u novu eru sa Demarom Derozanom, pobedili su Majami sa 104:100, dok je nova zvezda kluba ubacila sedam poena u 18 minuta. Nema sumnje da će zanimljiva biti sezona za Mamuze, Lenard je otišao u Reptorse, Parker je u Šarlotu, dok je Manu Đinobili otišao u penziju. Izdvojio se u ovom meču i Austrijanac Jakob Piltl, sa 10 skokova i šest poena, a Hasan Vajtsajd je dominirao u Majamiju sa 20 poena i 13 skokova.

U trećem meču večeri, Čikago je Pelikane nadigrao na svom parketu sa 128:116, Blekni, Portis i Lavajn ubacili su po 21 poen za svoj tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.

    1. oktobar 2018 | 08:58

    To je Jokara, Lebron glavu u fijoku ! Još da mu daju da igra za Srbiju pa dovedite drim tim da vas pokidamo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA