Hrvati besne posle novih, još provokativnijih akcija Delija i Grobara: Skrnave nam spomenike Tuđmana, mokre po grbovima! (FOTO)

Srpski navijači razbesneli su Hrvate i njihove medije

  • 10

Akcija koja je počela kao zanimacija na društvenim mrežama postala je nešto ozbiljnije, što je izazvalo bes u Hrvatskoj.

- Srpski navijači objavljuju fotografije s tri prsta ispred hrvatskih spomenika širom Hrvatske i urniraju po grbovima Hajduka i Dinama. To je deo izazova na Fejsbuk stranici koja se izruguje Torcidi i koja je nastala nakon što su Hajdukovi navijači, jednako sramotno kao što je i ova bolesna igra, na Poljudu protiv Rijeke razvili transparent na kojem su bili stihovi četničke pjesme iz Drugog svetskog rata 'morem plovi jedna barka', napisani ćirilicom, kao poruka riječkim navijačima - piše 24sata.hr.

>>>Đukiću su mnogo toga ne sviđa pred Olimpijakos: Ovo nije Partizan kakav želim! (VIDEO)

>>>Smučio vam se Despasito? Fudbalska verzija hita sa jednim Srbinom će vas oduševiti! (VIDEO)

>>>Suma, konačno, u Partizanu: Crno-beli dobili najveće pojačanje! (FOTO)

Dalje se navodi kako su se Delije i Grobari okrenuli i spomeniku Franje Tuđmana, pa se fotografisali pokazujući srednji prst.

- Drugi je mislio da će biti zabavno ako se stane ispred Vodotornja koji su četnici razrušili u agresiji na Hrvatsku, a treći je s tri prsta pozirao ispod spomenika ubijenim i mučenim Hrvatima u Kninu - prenosi ovaj mediji, posle nove serije još provokativnijih fotografija koje su objavljene na ovoj stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA