Ku*ve i izlasci da se zaborave, nemoj da vas napadnu debili: Delije upozorile navijače Zvezde za gostovanje u Kelnu! (FOTO)

Na forumima crveno-belih vlada oprez pred gostovanje u 2. kolu Lige Evrope

  • 22
Foto: A. Nalbantjan

Meč Kelna i Crvene zvezde po svemu sudeći biće proglašen za utakmicu visokog rizika, a i sama policija ovog nemačkog grada očekuje sukobe pristalica dva kluba. Prema njihovim informacijama oko 5.000 Delija stiže u Keln za meč 2. kola Lige Evrope, a od toga njih 2.700 nema karte i pokušaće na razne načine da uđu na stadion.

>>> Nemački mediji u panici pred dolazak navijača Zvezde: Stiže neonacista Ivan Bogdanov i 5.000 nasilnih Delija, spremaju se sukobi po gradu! (FOTO)

Da situacija nije naivna, i da ovo može da bude pravi navijački rat, pokazuje i situacija od pre nekoliko nedelja u Londonu, kada je čak 20.000 navijača Kelna došlo na meč protiv Arsenala i tamo su napravili totalni haos po gradu, oko stadiona i na samoj utakmici.

Zato i neki od članova Delija upozoravaju na Zvezdinim forumima navijače koji idu u Keln da budu na oprezu. Sa jednog od naloga koji koriste Delije iz samog vrha grupe napisano je da se bude na oprezu od trenutka kada se sleti na aerodrom ili dođe kolima u Keln.

Foto: AP/Tanjug

Takođe, da se oni koji nisu spremni da se brane, ne ističu previše i ne izdvajaju iz grupe, jer navode da će navijači Kelna sigurno želeti da napadnu obične simpatizere ukoliko budu u prilici.

Posebno upozorenje važi za noćni provod, jer su članovi obezbeđenja navijači Kelna.

- Kurve, izlasci uveče i to treba zaboraviti ako nisi spreman da snosiš sve ako nešto krene naopačke. Vrata na klubovima drže oni, kurve isto, tako da je vrlo lako da se sedne negde veče ranije opušteno, a da ti se za pola sata pojavi neko. Prema tome, bitan je oprez, da ne bi nekim degenima od navijača davali sutra povoda da pričaju da su nekoga napali. Za grupu ne brinem, ali za one koji dolaze po 5, 10, 20, a misle da idu u provod, to je već problem - navodi se u poruci upozoranja.

Takođe je najavljeno i da će se Delije kao grupa zvanično oglasiti povodom ovog putovanja, a do tada je ovo neka vrsta uputstva za one navijače Zvezde koji kreću put Kelna na utakmicu koja počinje u četvrtak od 19 časova.

Foto: Redstarbelgrade.info/forum

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чикa Јова

    26. septembar 2017 | 16:23

    Разрађује се тактика, одељење у одбрани, одељење у нападу, поступци непосредно пре, за време и после утакмице. Начин и правац повлачења... Бре, на све личи само на навијање не.

  • Gox

    26. septembar 2017 | 16:07

    Al ce padne tepanje...

  • Dusseldorf

    26. septembar 2017 | 21:15

    I ako neko ovo cita a ide da zna da su vec postavili klince da nadgledaju ,na stepenicama sjede izmedju Hauptbahnofa i Doma(katedrale) tu je glavni trg u gradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA