Albanci ne žele Srbina iako dolazi sam da gleda Partizan: Šibalić odustao od puta biciklom u Elbasan

Negativna kampanja u albanskim medijima odvratila poznatog fana crno-belih da, kao i mnogo puta do sada, bodri svoj klub

  • 15

Fudbaleri Partizana biće definitivno bez podrške na stadionu "Elbasan Arena", što i nije neka neobičnost imajući u vidu da se radi o meču srpskog i albanskog tima, ali delovalo je da će Beograđani ipak imati jednog svog čoveka među hiljadama navijača Skenderbega.

Međutim, nije se dalo ovog puta...

>>> Grobar krenuo u samoubilačku misiju biciklom u Albaniju: Odmah je dobio i poruku od navijača Skenderbega! (FOTO)

Naime, poznati partizanovac iz Kraljeva Dragan Šibalić odustao je od puta u Elbasan zbog negativne kampanje u tamošnjim medijima koji su ga označili kao provokatora, pa i pored najbolje namere nije želeo ništa da rizikuje odlaskom tamo.

Albancima nije palo napamet da provere "život i delo" ovog vernog navijača Partizana, a da jesu, saznali bi da je u pitanju čovek koji je zbog Partizana proputovao pola Evrope pedalajući dvotočkaša, i kao takav postao poznat daleko van Srbije.

Ali, Albanci kao Albanci...

- Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan - napisao je Šibalić.

- Jedan prijatelj mi je javio da je preko svog prijatelja u Tirani saznao da su svi mogući mediji u Albaniji najavili moj dolazak i kad se tome doda da su pojedini dolili ulje na vatru time što su ovo moje putovanje nazvali provokacijom a ne da idem da bodrim Partizan - šta čovek da očekuje od tamošnjih navijača??? Sigurno ništa pametno. Zato je najbolje ovako. A oni neka me čekaju tamo - ko čeka taj i dočeka. Grešku sam samo napravio što sam uopšte i objavljivao da idem u Elbasan. Trebao sam da ćutim, odem i odgledam utakmicu i vratim se pa posle neka priča i piše ko šta hoće... - napisao je Šibalić kome će prva sledeća prilika da bodri klub u gostima biti Kijev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    17. oktobar 2017 | 11:58

    Sedi gde jesi...ionako su divljaci...a sta ce tek da bude kad izgube???

  • KaraDjordje

    17. oktobar 2017 | 11:22

    I ovaj poslednji verni navijac kojeg ste imali odustao od vas.

  • Ма важи

    17. oktobar 2017 | 11:48

    А и ви требате доћи у Београд ако се не варам , тја

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA