Delije obeležile teritoriju na jednom od najprometnijih mesta u Beogradu! (FOTO)

Delije obojile dobar deo zgrade na Novom Beogradu

  • 13

Navijači Crvene  zvezde poznati su po grafitima, a jedan veliki napravili su u bloku 21.

Taj deo Novog Beograda je poznat kao zvezdaški kraj, pamti se i velika bakljada na krovovima iz prošlog novembra, a sada je osvanuo i veliki grafit na veoma prometnom mestu.

U ulici Milentija Popovića, na potezu od Sava Centra do Ušća, jasno je vidljiv grafit "Nek se svako trese od Crvene zvezde", što će možda videti i navijači Kelna, koji će verovatno ovuda i biti sprovedeni ka stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak. Meč počinje u 21.05.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hijena

    6. decembar 2017 | 11:27

    U bloku 21 nema drugih navijača osim navijača Crvene Zvezde.

  • Goca

    6. decembar 2017 | 12:14

    Posto nisam iz bg,prosle godine sam prvi put u zivotu prosla kroz blok 21. Inace sam vatreni zvezdas. Stala sam na sred onog parka,gledala obojene stubove,grafite na ulazima zgrda,onu teretani,teren za basket,obojene kugle...ljudi,meni su suze tekle. Toliko jake emocije sam dozivela u tom trenutku. Pkmialila sam PA OVO JE RAJ!!!! Pzdrav celom bloku 21

  • bg6

    6. decembar 2017 | 16:31

    Stanujem u tom bloku 21.Katastrofa unakazen isaran.Stanari su nemocni.Nije bitno ko za koga navija ,ali uradis par murala a ima ih koji su kvalitetni ali toliko isarati sve zgrade to je katastrofa a stanari navikli i postale im zgrade ruglo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA