≫ 

Hvalili se dolaskom na derbi, sad im nije više do smeha: Procurila zanimljiva fotka hrvatskih huligana pred dolazak u Beograd! (FOTO)

Delovali su kao da su pošli na ekskurziju

  • 8

Srbija i Hrvatska i dalje bruje o huliganskom piru na večitom derbiju, za koji veliki deo "zasluga" imaju kontroverzni huligani iz Splita.

Navijačka previranja na Jugu već dugo traju i tiho tinjaju, ali je tenzija dostigla kulminaciju i prevazišla sve granice krvavim sukobom na jugu tokom utakmice Partizan - Crvena zvezda u sredu.

Nije prošlo mnogo vremena posle tenzija i privođenja na atletskoj stazi Humske, prepoznati su Ante Firić, Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug i Damir Tovarović, a neki od njih su ponosno pozirali i na jednoj pumpi na putu do Beograda zadovoljno se smeškajući, što je već počelo da kruži i internetom.

Inače, Damir Tovarović je čak MMA borac koji se neuspešno okušao u navijačkim obračunima na Jugu. Rival mu je bio i naš Darko Stošić, koji ga je surovo porazio u Rijeci.

Sudeći po slici, delovali su prilično srećno zbog dolaska u Beograda, sada im baš i nije do smeha. U pritvoru su od 30 dana i zaprećene su ozbiljne kazne.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    16. decembar 2017 | 09:25

    grobari su bruka Srbije zovu svoju bracu hrvate i bugare da ih brane.

  • 500/noć

    16. decembar 2017 | 09:24

    Gde će ovi tovari gologuzi medj’ Turke.👣👣👣👣👣👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👣👣

  • Dusadusa DusadusaDusan

    16. decembar 2017 | 09:17

    Ако не добију заслужену казну срамота за нашу земљу,што се јуначе овде кад имају њихову лијепу,задржите свој ,,патриотизам,, за своју земљу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA