Brutalna tuča Delija i Rusa ispred Severa: Nokaut i haos pred očima fudbalera Zvezde! (VIDEO)

Neprijatna situacija za fudbalere crveno-belih po završetku 158. večitog derbija

Neprijatna scena viđena je po završetku 158. večitog derbija, kada su fudbaleri Zvezde stigli ispred severne tribine da pozdrave svoje navijače. Naime, došlo je do međusobne tuče navijača Zvezde i to pred očima fudalera.

Nekolicina ruskih navijača sišlo je na atletsku stazu ne bi li skinuli dresove igračima crveno-belih. To je nekome od Delija zasmetalo, pa je došlo do ćuški, koje su ubrzo prerasle u pesničenje, jer su drugi ruski navijači uleteli za svoje ortake.

Verovatno je i alkohol uticao na to, naročito kod ruskih navijača, koji očigledno nisu bili svesni da su se zamerili nekima od vođa navijača.

Neki od fudbalera Zvezde, pre svega Borjan i Boaći pokušali su da smire situaciju i dovikivali su svojim navijačima da ne nastavljaju tuču, koja se ubrzo smirila, kada su Ruse odvojili i prebacili na zapadnu tribinu.

VIDEO: Pogledajte i tuču među Kimijevim Grobarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Неко из групе ван Бг-а

    23. septembar 2018 | 22:43

    Северна трибина годинама уназад губи смисао,постаје изрежирана и маргинализована зарад личних интереса ликова из првих редова..продаја карата,гостовања,доо друштва и сл.Виђено је ово већ пар пута уназад када неко из унутрашњости жели да дође до дреса свог вољеног клуба,убрзо заврши ван стадиона или нешто горе од тога..Па након тога крећу натписи где сте на стадиону,а Север све празнији и празнији..смејаће се нама и гори од нас.

  • Nislija 86

    23. septembar 2018 | 23:51

    Bruka za nasu tribinu,jos udarati na bracu Ruse zbog dresa..samo su vama bitni dresovi pa otimate i deci kad dodju do nijh..satro vodje iz bg-a..

  • Goran 1980

    24. septembar 2018 | 09:03

    Mnogo jadno da se pojedini na tribini onako ponasaju prema starijim i vidjenim ljudima. Ti "mali" pa tom momku niste ni do kolena! Nece to dugo pogresio si momak.Ljudi nisu coravi sta se desava.Tuzno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA