≫ 

Ovo su neki predivni osećaji: Terzić veruje da odbojkašice mogu da osvoje zlato!

- Čestitke devojkama za dosadašnje igre, apsolutno ih zaslužuju - poručio je selektor

  • 0
Foto: OSS

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je u Bakuu savladala Tursku 3:0 (25:17, 25:12, 25:21).

Izabranice Zorana Terzića stigle su do četvrte medalje u nizu sa tri najveća takmičenja, a za zlato boriće se protiv Holandije koja je ranije pobedila Azerbejdžan 3:2.

- Ovo su neku predivni osećaji. Finale Evropskog prvenstva je veliki uspeh. Posebno me raduje način na koji smo došli do tog finala, da praktično ni u jednom meču protivniku nismo dali ni gram šanse da nas pobedi. Čestitke devojkama za dosadašnje igre, apsolutno ih zaslužuju - rekao je Terzić posle utakmice.

Olimpijske i svetske vicešampionke, a bronzane sa prošlog EP, za iskorak i titulu kontinetalnog prvaka protiv Holandije igraju u nedelju od 17 sati.

- Ostaje nam taj poslednji korak protiv Holandije, koju smo u grupi dobili sa 3:0. Siguran sam da možemo da odigramo protiv njih, da se večeras nismo istrošili ni fizički, ni emocionalno. Verujem da ovo Evropsko prvenstvo možemo da završimo trijumfom - poručio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA