≫ 

Doček za odbojkašice u ponedeljak u standardnom terminu!

Posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu Srbija će prirediti doček našim gracijama

  • 2

U ponedeljak u 19.30 sati ispred balkona Skupštine grada, na tradicionalnom mestu, biće održan doček srpskim odbojkašicama!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu šampionata u Azerbejdžanu savladala Holandiju sa 3:1 (25:20, 25:22, 18:25, 25:18).

Do druge titule u istoriji, prve posle Beograda 2011, izabranice Zorana Terzića predvođene fenomenalnom Tijanom Bošković sa 28 poena, došle su sa impresivnih šest pobeda, uz samo dva izgubljena seta.

Bronzanu medalju osvojila je Turska, koja je u meču za treće mesto savladala selekciju Azerbejdžana sa 3:1 u setovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    1. oktobar 2017 | 20:18

    Koliko moći!? Kakva demonstracija patriotizma i ljubavi na jednom mjestu. Ponosni smo i srećni što živimo u isto vrijeme s Vama! Voli vas Hercegovina i RS!

  • Pirsing u jeziku

    2. oktobar 2017 | 00:00

    Al su lepe sve gledao sam jer su lepe uh kako bih želeo da su sve to moje žene I one ezerbejdzanke uh mmmm prelepe I srpkinje uh uh uh potenciju sam imao pred narodom ali ne kajem se u sred kafane gde sam gledao dogodila mi se ultra potencija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA