≫ 

Cvetković dobio otkaz - rukometaši Srbije ostali bez selektora!

Epilog koji se i očekivao...

  • 7

Jovica Cvetković više nije selektor rukometne reprezentacije Srbije!

To je odluka Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije čiji članovi su praktično jednoglasno odlučili da smene Cvetkovića. Tačnije, samo jedan je bio protiv.

Ništa drugo se nije ni očekivalo posle saopštenja koja su se u medijima našla poslednjih dana.

- Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije doneo je odluku da ne usvoji izveštaj selektora muške reprezentacije Srbije Jovice Cvetkovića o nastupu na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Sa jednim glasom za i deset protiv, posle dvočasovne rasprave, odlučeno je da se Cvetkoviću uskrati poverenje. Upravni odbor RSS će u najkraćem mogućem roku prema svojim normativnim aktima, Statutu i pravilniku o reprezentaciji doneti predlog za novog selektora reprezentacije Srbije - stoji u saopštenju.

Najpre su igrači optužili Cvetkovića da je pijan vodio treninge, a čak i jednu utakmicu i da je u hotelskoj sobi u Splitu potrošio više od 1.000 evra na alkohol. Prethodno je on rekao da su se igrači u Splitu provodili do ranih jutarnjih časova, kao i da su rezervisali karte za povratak kući pre kraja prve faze EP.

Podsetimo i to da se Cvetković u Splitu potukao sa potpredsednikom RSS Draganom Škrbićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA