≫ 

Koju taktiku su vaterpolisti Srbije spremili za Hrvate? (VIDEO)

Srbija je na treningu pred ovaj duel spremala taktičke varijante sa igračem manje i više

  • 5

Srpski vaterpolisti su pred polufinale sa Hrvatskom (četvrtak 20.30) trenirali dva puta. Prvi trening je bio relaksacioni, a uveče je Savić sa pulenima spremio neke taktičke varijante.

Hrvatska je svetski prvak, pobednik Evropa kupa, Srbija olimpijski i evropski šampion. Za mnoge finale pre finala mada niko ne zapostavlja snagu Španije i Italije.

Sa Hrvatima za finale Evropskog prvenstva! Srpski vaterpolisti imaju priliku da se osvete za poraz na prošlogišnjem Svetskom prvenstvu, a kvota na njih je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za EP u vaterpolu.

Foto: vaterpolo savez Srbije

Srbija vodi u pobedama 13:10, poslednja tri susreta, polufinale SP u Budimpešti i mečeve Evropa kupa u Splitu i Rijeci su dobili hrvatski igrači.

Andrija Prlainović jedan od najboljih igrača sveta zna koji je recept za pobedu.

-Bilo bi dobro kada bi ponovili odbranu kao sa Mađarima. Tako bi dobili samopouzdanje za igru u napadu. Tu bih voleo više golova iz igre a ne samo kao sa igračem više.

- Mnogo bi nam to značilo u igri. Nemamo problem sa psihologijom zbog njihove tri pobede. To je polufinalna utakmica sa jednim jakim protivnikom, imaćemo ogromnu motivaciju da odemo u finale. Povreda je prošlost a da li je forma prava videćemo u polufinalu ali bitno j da kao ekipa budemo u formi.

UNIQA je zvanično osiguranje naše najtrofejnije generacija sportista ikada, koja se u Barseloni bori za četvrtu uzastopnu titulu evropskih šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    26. jul 2018 | 12:18

    Ne treba nikakva taktika, dovoljno je samo da ih ne puste da pobede pp necijoj zelji kao sto je to bio slucaj na SP. Srbija je jaca duplo u vaterpolu od njih.

  • Pocepajte ih

    26. jul 2018 | 13:10

    Ova utakmica se mora dobiti sa ubedljivim rezultatom!Bice velika bruka ako izgubimo od njih!

  • Aleksandra

    26. jul 2018 | 12:15

    Vi ste za nas pobednici u svakom rezultatu,ponosimo se Vašim trudom,voljom,zalaganjem,sve najbolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA