Filip Filipović najbolji igrač Evropskog prvenstva: Čim je primio pehar pokazao je publici tradicionalni srpski pozdrav! (FOTO)

Kapiten Srbije dobio je priznanje za igrača turnira

  • 3

Vaterpolisti Srbije u dramatičnom finalu osvojili su titulu posle pobede nad Španijom nakon boljeg izvođenja peteraca. Iako u finalu nije postigao gol u regularnom delu, dok je bio precizan u petercima, kapiten Srbije Filip Filipović izabran je za MVP-ja turnira.

Pored njega individualna priznanja otišla su u ruke golmana Španije Lopeza Pineda, koji je proglašen za najboljeg čuvara mreže, dok je nagrada za najboljeg strelca otišla u ruke Grka Joanisa Funtulisa.

UNIQA je zvanično osiguranje naše najtrofejnije generacija sportista ikada, koja se u Barseloni bori za četvrtu uzastopnu titulu evropskih šampiona.

VIDEO: Prljava igra, udarci u lice, davljenje... Da li je vaterpolo najbrutalniji i najkrvaviji sport na svetu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    29. jul 2018 | 00:01

    Zasluženo, bravo Fićo, bravo SRBIJO!!! 🐬🐬🇷🇸🇷🇸❤️❤️

  • Milan

    29. jul 2018 | 08:25

    Čestitke Filipoviću, mada je ovo realno jedan od slabijih turnira za njega. U odlučujućim utakmicama (polufinale i finale) nije postigao nijedan gol uz priličan broj šuteva (2 protiv Hrvata i sinoć još 6). Jeste bio doprinos u odbrani, uz po koju asistenciju... Nagradu je pre svih zaslužio Ćuk, potom Prlainović, Bane Mitrović, a možda čak i neko od bekova čija je uloga "nevidljiva", a beskrajno korisna za tim (Jakšić, Aleksić,Ranđelović). Ovog puta Fića jednostavno nije bio najbolji...

  • Vlada RS

    29. jul 2018 | 08:38

    Morao je biti neko iz naše reprezentacije. Realno Filip nije bio najbolji, ali valjda kao kapiten i još više na staru slavu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA