≫ 

Častiću vas burgerima i biću vaš bodigard: Ozloglašeni ruski huligan "mekog srca", ponudio zaštitu Englezima tokom Mundijala! (FOTO)

Prevaspitani huligan se miroljubivim tonom obratio navijačima iz Engleske

  • 6

Jak kao stena, Vasilij ”Ubica”, je uputio poruku dobrodošlice navijačima Gordog Albiona uoči početka Svetskog prvenstva u fudbalu.

>>>Kinez na treningu Srbije: Nasmejaće vas kako izgovara igrače iz 2006. i peva ''Bože pravde'' (VIDEO)

Ovaj zaokret u svesti jednog bivšeg huligana bi mogao da začudi goste iz Engleske, koji još uvek pamte stravičan napad na njihove navijače u Marseju 2016. godine tokom Evropskog prvenstva u fudbalu.

Dva engleska muškarca su završila u komi prilikom tog šokantnog napada.

Možda je taj događaj uticao na promenu u ponašanju Vasilija Stepanova, oca petoro dece, koji se u potpunosti pormenio i sada insistira na tome da više ne bude stravičnih scena poput onih iz Marseja od pre dve godine.

Vasilij ”Ubica” u obraćanju engleskim navijačima Printskrin: Youtube/Okolosport

>>>Skinula je brus na krcatoj plaži, pa poručila: Navijaću za Švajcarsku na Mundijalu!

On je čak izjavio kako bi želeo da časti engleske navijače pivom i burgerima.

- Loši dani su sada prošlost i ne želim više da brutalno prebijam engleske navijače. Želim da ih častim pivom. Ne želim da budem huligan koji ih tera da beže glavom bez obzira, umesto toga biću njihov telohranitelj - izjavio je Vasilij koji se u međuvremenu vratio porodičnm životu.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Engleske u samo 2 minuta!

- Naši huligani će biti na odmoru ovog leta tokom Svetskog prvenstva, prema tome, ovoga puta neće biti rata na ulicama ruskih gradova poput onih u Marseju. Ovo će biti samo jedna velika zabava. Mi volimo pivo isto kao i vaši navijači i stoga želimo da se zajedno dobro zabavimo, a ne da vas pošaljemo u bolnicu - dodao je Stepanov.

Reprezentacija Engleske svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu igra protiv reprezentacije Tunisa 18. juna u Volgogradu od 20 časova.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Rusije u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obradovic

    14. jun 2018 | 13:44

    Pa bolje po engleze da izbegavaju sukobe

  • asdf

    14. jun 2018 | 15:31

    Lik ih je na najkulturniji moguci nacin ustvari isprozivao da ne mogu Rusima nista i da im je bolje da se drze klope i pica a ne da glume huligane. Hahah ne zeli vise da ih salje u bolnice...

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    14. jun 2018 | 15:31

    Rusi su prepametni da bi tukli goste u svojoj kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA