≫ 

Najbolja guza otvaranja Mundijala: Ruska bomba u tangama šetala s providnom haljinom (VIDEO)

Kada je prošetala tribinom Lužnjikija mamila je uzdahe

  • 2

Gala ceremonija otvaranja Svetskog prvenstva okupila je, pored onih pravih fudbalskih fanova, srećnika koji su došli do ulaznica, i najlepše što Rusija ima, prelepe devojke lepše no one na modnoj pisti, defilovale su oko stadiona i na samom "Lužnjikiju" tokom predstave, mamile uzdahe i poglede znatiželjnika.

>>> Ruska operska lepotica oduvala Robija Vilijamsa: Englez nije mogao da prestane da joj se divi na otvaranju Mundijala (VIDEO)

Jedna je i nama "zapala za oko", plavuša, tipična Ruskinja, slovenska lepota u najboljem izdanju, prošetala se blizu mesta koje je naš izveštač zauzeo, svaki pogled na tom delu tribine zaustavljao se na njoj i njenoj figuri.

Dok se penjala uz stepenice, njena bela blago providna suknja diskretno nam je otkrila i izbor donjeg veša koji je imala za ovu priliku.

VIDEO: poslušajte kako je eksplodirao stadion nakon prvog gola Rusa protiv Saudijske Arabije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    15. jun 2018 | 07:59

    Ovakve obicni ne interesuju dogadjaji na kojima se nalaze, vec ih koriste kao priliku da ih neko primijetu i da se uvale u pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA