≫ 

Kao da sam došao na sahranu! Ramosova izjava najbolje govori u kakvom je stanju Španija pred meč sa Portugalom (VIDEO)

Fudbalski savez presekao zbog odlaska Lopetegija u Real, to je uticalo na igrački kadar

  • 5

Ne štima u fudbalskoj reprezentaciji Španije posle otkaza selektoru Đulenu Lopetegiju, samo nekoliko dana pred start Mundijala.

Pokušao je to malo da prikrije nervozni Serhio Ramos, ali teško da to ne može da utiče na ekipu, ma koliko jaka bila i puna zvezda.

Ronaldov Portugal protiv Španije, koja je uzdrmana skandalom oko smene selektora. Kec je 3,60, iks 3,10, a dvojka na Furiju 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Portugal - Španija

Tako je probao da razbije učmalu atmosferu na konferenciji za medije, a da li će reči uspeti da opravda, videćemo u petak od 20.00 kada bude igrao protiv Portugalaca.

- Čini se kao da smo na sahrani, a kreće Mundijal. Hoću da ga  završim sa osmehom, moramo da okrenemo stranu jer nije bilo prijatno. Španija je iznad svega, sada imamo Fernanda Jera kome smo se divili kao igraču - kaže Ramos.

- Ne smemo da obraćamo pažnju na ono što se priča, moramo da se fokusiramo na sportsku stranu, samo tako možemo nešto na terenu. Kada se završi Mundijal, neka priča ko šta hoće.

Od 17 časova, u B grupi igraće Maroko protiv Irana, dok je za 20 časova rezervisan derbi - aktuelni prvak Evrope protiv osvajača pretposlednjeg Mundijala, ali u specifičnoj, do sada neviđenoj situaciji.

VIDEO - Mundijalska Španija u dva minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    15. jun 2018 | 08:23

    Znači brate da igramo na Portugal:)

  • Goran

    15. jun 2018 | 08:48

    Bolje da je bila Katalonija nnego Spanija na svetskom u Rusiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA