≫ 

Suze u očima Maradone pokazale svu nemoć Gaučosa: Legendarni fudbaler plakao kao kiša posle poraza od Hrvatske! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena sa puno emocija ispratio je poraz svoje reprezentacije

  • 18

Težak poraz Argentine od 3:0 protiv Hrvatska u derbi meču 2. kola grupe D na Svetskom prvenstvu u Rusiji, teško je pao Lionelu Mesiju koji je od samog početka meča delovao potpuno indisponirano, ali i Dijegu Armandu Maradoni, koji je sa suzama u očima dočekao kraj utakmice.

>>>Slomljeni Mesi od muke hteo u zemlju da propadne: Potresne su fotografije koje bole celu Argentinu! (FOTO) (VIDEO)

Legenda svetskog fudbala, koja je pre 32 godina na Svetskom prvenstvu u Meksiku protiv Engleza postigla najkontraverzniji gol u istoriji Mundijala, poznatiji kao "božija ruka", na početku meča bio je izuzetno raspoložen.

Maradona je igrao, slavio, ljubio Mesijev dres i bio prava atrakcija na stadionu u Novgorodu:

Ipak, njegova zabava je trajala sve do 53. minuta kada je hrvatska dala prvi gol. Usledio je i drugi...i na kraju treći. To više ni malo nije bilo smešno, barem ne njemu. Legendarni El Pibe tako je kraj meča dočekao u suzama.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Argentine u samo 2 minuta!

VIDEO: Maradona poslao poruku Nemanji Matiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mesi Mesio

    21. jun 2018 | 23:11

    Maradona je bio i ostao Bog za sve pa i za ovog napumpanog Mesija. Veceras je prepesacijo na terenu 5 ili 6 km i uz to promasio gol sa 1 m. Sto je malo, maloje i nemam reci za onakav odnos prema publici treneru i grbu koji nosi pa i ako se on zove Mesi.Sramota.

  • Neymar

    21. jun 2018 | 23:33

    Bolji bili hrvati i zasluzeno dobili..

  • Deni

    21. jun 2018 | 23:02

    Kako nece legendi bit tesko, kad se sjetim njegove igre i ovih danas, uzasno, bolje bi njihov klub River Plate igrao nego ovi milioneri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA