≫ 

Argentinci mogu da pakuju kofere: Hrvati imaju plan za Island koji nikako ne odgovara Gaučosima!

Prolazak Južnoameikanaca u dalji tok takmičenja zavisi od Hrvata

  • 8

Fudbaleri Argentine izgubili su 3:0 od Hrvatska u derbi meču 2. kola grupe D na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a kako bi prošli dalje moraće da navijaju za svoje "egzekutore" Hrvate.

>>>Suze u očima Maradone pokazale svu nemoć Gaučosa: Legendarni fudbaler plakao kao kiša posle poraza od Hrvatske! (FOTO) (VIDEO)

Naime, Hrvatska je obezbedila prolaz u narednu fazu takmičenja, i nema imperativ pobede protiv Islanda. To, naravno, nikako ne odgovara Argentincima koji uz pobedu nad Nigerijom u trećem kolu, moraju da sačekaju "Kiks" Islanda protiv Vatrenih i to u nekom, od sledećh scenarija:

- Ako Island u petak pobedi Nigeriju, Argentina mora navijati da Hrvatska pobedi Island.

- Ako Island u petak osvoji bod protiv Nigerije, Argentina mora navijati da Hrvatska ne izgubi od Islanda.

- Ako Island u petak izgubi od Nigerije, Argentina mora navijati da Hrvatska ne doživi debakl od Islanda, odnosno da Argentinci protiv Nigerije slave sa više razlike nego Island protiv Hrvatske.

Mesi je bio utučen posle poraza od Hrvatske; Foto: Tanjug/AP

Ipak, pored kombinatorike, Gaučosima nikako ne ide na ruku plan selektora Hrvatske Dalića koji je istakao da će, i po cenu poraza, odmarati najbolje igrače u trećem meču sa Islandom.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Hrvatske u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    22. jun 2018 | 07:40

    Dokazao se on vise dovoljno u karieri druze... Covek igra preko 10 godina na top nivou. Tako da pusti te komentare. I Ronaldo zna da podbaci vise puta pa?? Pocetak sezone je Ronaldo u Realu imao krizu,nije ga bilo...al se vratio! To je normalno u karieri! Al Messi kako godda je odigro on je ostavio ne izbrisiv trag u svetu Fudbala!

  • milan

    22. jun 2018 | 07:38

    Ceo zivot sam navijao za Argentinu na Svetskim prvenstvima,ali za ovu ne jer messi sastavlja ekipu,igraju meza i geza a ne dibala i ikardi,jer nisu dobri sa njim.sve to neko gore vidi zato i promasuju penale i golman nabacuje na volej za prvi gol. a hrvati su me odusevili jer nisu stali na jedan nula kao svi ,nego ih nokautirali do kraja!!!

  • @#$

    22. jun 2018 | 07:04

    Ovo je najgora reprezentacija Argentine nije dosla na SP. U svemu su podbacili i treba da pakuju kofere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA