Nije me briga za reakcije na moje slavlje! Džaka euforično o golu Orlovima i provokativnoj albanskoj gestikulaciji (VIDEO)

Ne mari previše Džaka za reakcije

  • 9

Fudbalska reprezentacija Švajcarske pobedila je Srbiju sa 2:1 preokretom, a posebno se tome radovao strelac Granit Džaka.

Albanac poreklom sa Kosova, posebno je doživeo ovaj meč i uspeo je da utiče na ishod.

- Čista emocija! Šta da kažem, prvih 15 minuta nismo bili u igri, Srbija je napravila dobar posao i imala je šanse. Bili smo u svlačionici na poluvremenu i vikali, nezadovoljni, a onda reakcija. Ovaj tim je napravio džinovski skok mentalno - rekao je švajcarskim medijima Džaka.

- Za mene je ovo posebno, hiljade ljudi, porodica iz Švajcarske, Albanije, sa Kosova mi je pisala. Ova pobeda je za porodicu koja me uvek podržava. Slavlje nije bilo poruka protivniku, iskreno, nije me briga. To je bilo za ljude koji su me uvek podržavali, nikad me nisu izneverili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срба

    22. jun 2018 | 23:01

    Сад ће опет ми да будемо криви што овај манијак носи провокативне копачке,и показује рукама провокативне знаке!!! Но,сад је време њихове таме,када влада тотална неправда и безакоње...а Васкрсли Христос ће рећи последњу реч,кад се СВЕТСКИ(демонизовани) ПОРЕДАК као фараон, римско царство,османлијско царство,нацистишко,комунистичко... осили и помисли да је непобедив+++

  • Tommislav

    22. jun 2018 | 22:58

    Zašto srljamo tamo gde nas ne vole? Mi bi bili kažnjeni da je neki naš igrač koristio političku provokaciju, svima bi bio sviran penal, a i ovaj sudija ne bi više sudio. Zaista ne želim u ovakvu EU.

  • Severac

    22. jun 2018 | 22:57

    Ma vi bre igrate srcem, koliko god vas mrzim, za to vam kapu skidam.....ne kao naše babe, Mitrović se još izvinjava Šaćiriju na poluvremenu.....jao majko moja draga....jos da vam se vlada Srbije izvini što smo vam dali jedan gol !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA