≫ 

Maradona završio u bolnici! Ošamućenog su ga izneli sa tribine, slošilo mu se posle burne pobede Argentine (VIDEO)

Dileme nema, El Pibe je obeležio meč u Sank Peterburgu, želimo mu brz oporavak i povratak na tribinu

  • 17

Argentina slavi svoje najveće fudbalske sinove, Dijega Maradonu i Lea Mesija, koji su bili talični za Gaučose protiv Nigerije u meču odluke za plsman u osminu finala Mundijala.

Slavni Maradona ludovao je na tribinama, a Mesi na terenu golom za 1:0 najavio pobedu i slavlje Južnoamerikanaca posle dve neubedljive predstave u prva dva kola, međutim temperaentni El Pibe je na kraju kolabirao zbog čega je hospitalizovan.

>>> Treći čin Maradoninog ludila: Dijego pokazao celom svetu srednji prst posle preokreta Argentine! (VIDEO)

Argentinski mediji prenose da je Maradona osetio slabost još na poluvremenu zbog povišenog pritiska i bolova u leđima i vratu. Na licu mesta mu je ukazana pomoć, savetovano mu je da ga prevezu u bolnicu, ali je on to odbio jer je želeo da bude uz reprezentaciju.

Kovitlac emocija ga je na kraju ipak savladao, toliko da mu je trebala pomoć da izađe sa tribine posle meča i lude završnice!

>>> Maradona je luđi nego što ste mislili: Prvo je divljao, zatim bizarno reagovao na gol Mesija, pa zaspao kao beba (VIDEO)

Dobro ošamućenog Dijega krupni muškarac je izneo sa tribine, pomogao mu da uđe u prvu prostoriju gde su ga smestili na stolicu, okrepili ga, posle čega je prebačen u bolnicu.

Pogledajte i taj trenutak uz nadu da je sa velikim Dijegom sve u redu.

Videli smo Maradonu u raznim izdanjima tokom meča, igrao je sa Nigerijkom pre utakmice, mahao zastavom sa svojim likom, urlao, padao u očaj, pa ponovo u stanje transa, a možemo samo misliti kako je reagovao na gol Roha za 2:1...

Jedan je Maradona!

VIDEO: Jedan je Maradona! Čuveni fudbaler poslao Srbiji poruku pred Mundijal

VIDEO: Ruski mladenci će zauvek pamtiti Mundijal i navijače Argentine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA