Lud navijački dan u Moskvi! Mitro's on fire grmelo sa svih strana, Vanja Milinković Savić poručio: Nejmar da... (VIDEO) (FOTO)

Najbitniji dan na Mundijalu za srpske fudbalere, ali i navijače

  • 48

Fudbalska reprezentacije Srbije igra utakmicu sa Brazilom (20.00 RTS) na Mundijalu u Rusiji. Na stadionu moskovskog Spartaka Srbija odigrati najbitniji meč u novijoj istoriji, meč za osminu finala Svetskog prvenstva: meč decenije.

>>> Ako Krstajić ponovi Paunov šampionski govor orlićima za svetsku titulu, pašće Brazil! Nema ko neće "poginuti" posle ovih reči! (VIDEO)

Istovremeno, u Nižnjem Novgorodu igraju Švajcarska i Kostarika. Da li je „bogata obala“ kadra da „bankarima“ napokon naplati „porez

Srbija čeka pobedu u Moskvi. Kec se plaća kvotom 6,50. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Srbija – Brazil.

Trenutno stanje na tabeli je takvo, da je Brazil prvi sa 4 boda i gol-razlikom +2 (tri dali, jedan primili), Švajcarska je druga sa isto bodova koliko i „selesao“ ali sa gol-razlikom +1 (tri dali, dva primili), dok je Srbija treća sa 3 boda i gol-razlikom 0 (dva dali, dva primili). Kostarika je poslednja na tabeli bez bodova i gol-razlikom -3 (nisu dali ni jedan, primili tri).

Pratite sa nama dešavanja celog dana:

18. 25  - Kraj! Nastavljamo druženje u blogu uživo kojim će se pratiti sama utakmica. U međuvremenu, Koreja je šokirala Nemce. Orlovi, sad je vaš red!

16.55 - Imaju i Brazilci odgovor za naše navijače...

16.45 - I Hrvati navijaju za Orlove protiv Brazila! To potvrđuje anketa iz Zagreba.

16.30 - Ovako se dalje zakuvava navijačka atmosfera u Moskvi! Momci koji su bili u Samari i Kalinjingradu su se dobro potrudili.

16.03 - Oglasio se i Vanja Milinković Savić!

 

Mi spremni a vi? Idemo bre srbi neymar da...A post shared by Vanja Milinkovic Savic (@vanja_32) on

 

15.00  Brazilac je zažalio kada se našao u grotlu naših navijača! Pogledajte i zašto.

14.20 Nisu navijači klonuli duhom. Zapravo, nesrećan poraz protiv Švajcarske, izuzev gorčine koja za njim ostaje, nije demotivisao sve one koji su se zaputili put Rusije ne bi li bodrlili naše reprezentativce u odlučujućoj utakmici, u boju koji je za biti ili ne biti, kako za nas tako i za Brazil. Uz reči dobro poznate prerade "Mitro's on fire" koja se trenutno ori po Moskvi, jasno je šta navijači očekuju od Orlova.

13.00 Mis Euro 2016 poslala je fudbalerima Srbije poljbac i poželela sreće u duelu sa Brazilom

12.35 Fudbaleri Crvene zvezde poslali su poruke podrške i prognoziraju pobedu nad Brazilom

12.00 Evo u koliko sati se igra meč Srbije i Rusije u različitim vremenskim zonama Od Los Anđelesa do Sidneja..

Foto: Telegraf

11.25 Anketa navijača Srbije u Moskvi, šta očekuju od meča sa Brazilom

10.30 Na Crvenom trgu u Moskvi ima navijača, ali još nema organizovanih grupa srpskih navijača

Foto: M.Marić

VIDEO: Srpski fudbaleri stigli u Moskvu

09.05  Selektor fudbalske reprezentacije Brazila, Tite, ocenio je snagu reprezentacije Srbije na konferenciji za novinare:

Oni imaju tu karakterističnu igru, ali i tehničku sprsku školu fudbala. Dobri su individualci, a moramo da izbegnemo i faulove na boku i kornere. Srbija je izbalansirana ekipa i u odbrani i u napadu. Oslanjaju se na vezni red, na Milinković Savića, Matića, Mitrović, zatim asistencije Tadića. Kolarov više ide napred i centrira. Ivanović ima duge dijagonale. Imaju igrače koji jako dobro igraju glavom. Opširnije OVDE

 Vrlo lako može da odlučuje gol razlika. Zato je kombinacija 2&3+ vredna kvote 1,57. Pogledajte sve kvote za meč Južna Koreja i Nemačka.

08.40  Srbija neće odstupiti od svoje igre - kaže Mladen Krstajić i zato je ovo moguća postava tima- Opširnije OVDE

Foto: AP/Tanjug

Švajcarska je sa bodom sigurna u osmini finala. Kostarika nemotivisana. Pobeda Švajcarske donosi kvotu 1,70. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Švajcarska – Kostarika.

08.00 Mladen Krstajić imaće zanimljiv zadatak da psihološki spremi ekipu, a u tom može da mu pomogne i govor selektora mlade reprezentacije Veljka Paunovića.. Opširnije OVDE

07.25 Bivši selektor Muslin krenuo je za Moskvu da gleda svoje pulene u istorijskom meču

Švedska mora da pobedi, Meksiku igra i bod, ali imaće prostor i da napadne. Tip GG plaća se kvotom 1,85. Pogledajte sve kvote za meč Meksiko – Švedska.

Slavoljub Muslin na aerodromu Nikola Tesla pred polazak za Moskvu Foto: Telegraf

VIDEO: Predstavljamo ekipu Brazila u dva minuta

VIDEO: Brazilska seks bomba nazdravlja votkom sa "babuškom"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ante

    27. jun 2018 | 12:21

    Ajde Srbi pošaljite te brazilske padavičare kući. Podrška od Slavonije susjedima!

  • Срби

    27. jun 2018 | 11:47

    Данас је тај дан! Победите ли идете у вечност, изгубите ли идете назад за Београд, па ви бирајте! Против Шипт... пардон "Швајцараца" су нас покрали и нису нам дали да победимо, зато данас нема назад и нека проради српски инат! Нису ни Бразилци непобедиви. Имате подршку из целе Србије и Републике Српске и играјте за нас. За Србију свим срцем!

  • Srbin

    27. jun 2018 | 12:06

    AJMO BRACO DO POBEDE,U BOJ KRENITE JUNACI SVI!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA