≫ 

Ozil na ivici tuče sa nemačkim navijačima posle bruke: Morali su da razdvajaju redari!

Sve je krenulo nizbrdo...

  • 2

Fudbaleri Nemačke doživeli su debakl na Svetskom prvenstvu, izbačeni su porazom od Južne Koreje u grupi sa 2:0, a jedan od tragičara je Mesut Ozil.

Dok je izlazio sa terena i išao u tunel, Ozil se sukobio sa navijačima koji su ga prozivali, a sve je završilo klinčom na ogradi koja ih razdvaja.

Japance remi vodi dalje, a u nekoj varijanti čak i poraz. Poljaci nemaju nikakve šanse. Kvota na keca je 2,60, a na iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Japan - Poljska.

Uz Ozila je bio jedan član stručnog štaba Pancera, koji je takođe odgovorio navijačima, ali su se redari potrudili da spreče nešto gore.

- Nije samo Ozil, nekoliko igrača je odigralo slabije nego što ume. Preuzimam odgovornost i stajem iza svega, ali mislim da smo imali dobru ekipu - rekao je Lev posle meča, u odbranu svih.

Inače, Ozil već dugo nije miljenik u Nemačkoj, pošto je ponosno pozirao uz ruskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

Čak je Angela Merkel kritikovala ovaj potez, pošto su se Ozil  i Gindogan fotografisali sa Erdoganom uz poruku "moj predsednik i moje poštovanje".

Doživeli su Ozil i Gindogan zvižduke navijača tokom priprema, a loša atmosfera je samo isplivala na videlo tokom turnira u Rusiji.

VIDEO - Brazilci slave pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Popiz digoloj

    28. jun 2018 | 09:48

    E tako im i treba neka ispadnu kad su im turci pre 4 god osvojili prvenstvo onda su im bili dobri a sad kao navodno zbog slikavanja nisu podobni da su pametni da im nikad vise ne zaigraju ni turci niti bilo koji stranac

  • ?

    28. jun 2018 | 11:03

    ruskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana. Cekaj, sta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA