Zlatne noge Kosovara izbacile Srbiju sa Mundijala: Albanci sad još više likuju! (VIDEO)

Kraj je bio bolan...

  • 14

Eliminaciji Srbije sa Mundijala najviše su se obradovali Albanci, koji su navijali zdušno za Švajcarsku tokom turnira.

Razlog je veliki broj igrača albanskog porekla, Blerim Džemaili, Valon Behrami, Granit Džaka i Džerdan Šaćiri nose igru Švajcarske, a poslednja dvojica su dali golove Srbiji u preokretu od 2:1.

Ti golovi bili su kobni po Orlove, koji su potom izgubili od Brazila sa 2:0, pobeda nad Kostarikom sa 1:0 bila je nedovoljna za nešto više.

Gol koji nas je definitivno izbacio sa Mundijala Foto: AP/Tanjug

Zato prednjače Albanci u likovanju, a naročito se ističe Preshevajone.com, pričom kako su "zlatne noge Kosovara isterale Srbiju sa Svetskog prvenstva".

Aludiralo se na golove Džake i Šaćirija, ali i Džemailija koji je postigao pogodak u remiju 2:2 sa Kostarikom.

Takođe, Valon Behrami jedan je od najzaslužnijih za remi sa Brazilom od 1:1, kada je potpuno izbacio Nejmara iz igre perfektnom markacijom.

VIDEO - Igra za Švajcarsku, na nozi istetoviran albanski simbol, municiju i most u Kosovskoj Mitrovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CcC

    28. jun 2018 | 11:03

    Momci ginu za tudju drzavu, a mi za svoju igramo balet... Ljajic i Tadic jedine svetle tacke...

  • Klimt-Bec

    28. jun 2018 | 11:21

    Srbiju je izbacio Nemacki Sudija, to su i Austrijski Sportski komentatori javno rekli, sto se osvetilo reprezentaciji Nemacke! Bog im je uzvratio istom merom, jel su bili sve vreme na strani Sajcarske iako su znali da da grese....

  • Ajde paljba

    28. jun 2018 | 16:05

    A sto ih niste sprecili da vam nabiju ona dva smesna gola?Uvek neko drugi kriv samo vasa kilavost nije.Hrvati su sposobni da Argentini daju 3 gola,a mi nismo sposobni Svajcarcima?Korea moze da nabije Nemcima dva komada,mi ne mozemo?Prvo sebe ispitajte,a ne druge.Ovi kosovari imaju racun da se sprdaju sa vama jer su oni poginuli na terenu da vam nabiju dva gola dok vi niste ni prdnuli da predjete centar.Nije sramota izgubiti ostavljajuci srce na terenu ali je sramota izgubiti bez borbe i pokusaja.Kukamo za penal,a ovamo igra 0.Pitanje je da li bi dali taj go koliko ste smotani,bezvoljni,nikakvi bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA