≫ 

Juve hoće opako da obori cenu Sergeju posle Mundijala, a jedna stvar našeg igrača posebno vuče u Torino!

Hoće li se preseliti kod brata?

  • 25

Sve su glasnije priče da će Sergej Milinković Savić u Juventus, što potvrđuju italijanski mediji.

Čak i Sergej je rekao da ne bi imao ništa protiv, naročito pošto mu brat Vanja živi u Torinu, gde igra za istoimeni tim.

>>>Može li Argentina sve da preokrene u svoju korist? Kvota na Gaučose je čak 3,20, dok pobeda Francuske plaća 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Francuska - Argentina.

- Priča o ceni od 150 miliona me ne potresa, samo me motiviše da budem bolji iz dana u dan. Svakog dana se pominje drugi tim, ali je Juvnetus veliki, vrhunski u Italiji. Dovoljno je videti spisak osvojenih titula i Kupova. Takođe, moj brat živi u Torinu, voleo bi da igra više, ali je Sirigu veliki golman - rekao je uz smeh Sergej, koji je spreman za oproštaj.

Zreo za odlazak Foto: Guliver/Marco Rosi/Getty Images

- Navijačima Lacija mogu da poručim, iza nas su tri lepe godine, ostaće mi sigurno u srcu. Sada ostaje da vidim šta ću, zavisi i od kluba. Da li je bolja Italija ili neka druga zemlja? RAzmisliću u narednih nekoliko dana, razgovarao sam sa čelnikom Tareom i trenerom Inzagijem dva ili tri puta. Čitao sam i da Lacio hoće Grujića, rekao sam mu da će mu u Rimu biti lepo.

Ove Sergejeve reči iz Rusije su zapalile Italiju, ali Klaudio Lotito ne planira da se spusti ispod trocifrenog milionskog broja za transfer.

Juventus je dobro zagrizao, ali ne planira da ide trenutno preko 70 miliona evra. Pominjali su se još Mančester junajted i Real, koji još nisu napravili zvanične poteze kako bi doveli igrača.

Takođe, potencijalni odlazak Miralema Pjanića mogao bi da otvori prostor za Milinković Savića, Barselona i Čelsi su u trci, a Stara dama ne želi da ide ispod cifre od 85 miliona evra.

VIDEO: Kako su fudbaleri Srbije sleteli u Beograd?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA