≫ 

Evo kada će nova reprezentacija Srbije odigrati prvi meč od ispadanja sa Mundijala

Posle samo dva meseca od Mundijala, srpska fudbalska selekcija će ponovo na teren

  • 38

Fudbaleri Srbije neslavno su završili takmičenje na Mundijalu sa samo jednom pobedom i dva poraza. Nisu uspeli da ostvare primarni cilj i da odu u osminu finala, pa su završili takmičenje u grupama posle tri meča.

>>> Gubili smo i dobijali duele, ali smo potpuno podbacili u posedu i golovima: Precizna statistika ogolila igru Srbije na Mundijalu (FOTO)

Međutim, nećemo dugo čekati na nove utakmice naših fudbalera. Uskoro počinje novo takmičenje, nazvano Liga Nacija koje menja dosadašnje kvalfikacije. Liga Nacija će služiti kao filter za plasman na EURO 2020.

Takmičenje počinje u septembru, a nova reprezentacija Srbije igraće prvi meč sa Litvanijom u Viljnusu od 20.45. Kažemo nova reprezentacija jer je verovatno da nekoliko igrača, mahom starijih neće biti u timu.

Već 9. septembra Srbija igra drugi meč i to na stadionu Rajko Mitić protiv Rumunije od 20.45.

BRAZIL - MEKSIKO: Kvota da Brazilce je 1,55, a ako verujete da su Meksikanci sposobni za veliko iznenađenje kvota je čak 6,25, dok je na iks 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Brazil - Meksiko.

BELGIJA - JAPAN: Ovo je, bar na papiru, najlakši meč za tipovanje u osmini finala pošto su Belgijanci sa kvotom 1,40 ubedljivi favoriti. Kvota na duplu šansu X2 je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Belgija - Japan.

Videćemo da li će svi biti na okupu: Fudbaleri Srbije slave gol protiv Kostarike Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adidas R°

    2. jul 2018 | 09:04

    Prvo postaviti novog selektora sa iskustvom i autoritetom,pa tek onda mozemo razmisljati o daljnjem takmicenju.

  • Neki

    2. jul 2018 | 09:22

    Sve preko 30godina izostaviti iz reprezentacije,pustite mlade da igraju i novi selektor...

  • Deni

    2. jul 2018 | 09:18

    Trebaju igrat najbolji a ne podobni koje biraju tamo neki koji gledaju svoju korist, kao sto je izbacen Muslin a ubacen Krstajic koji nije vodio ni pionire ili ubacen Radinjic umjesto Gacinovica. Steta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA