≫ 

Luda opklada Ibre i Bekama uoči okršaja Švedske i Engleske u četvrtfinalu Mundijala! (FOTO)

Iako se ne nalaze sa svojim reprezentacijama u Rusiji, ova dvojica superstarova su u centru pažnje pred meč četvrtfinala u Samari

  • 1

Postoji samo jedno mesto u polufinalu za koje će se boriti reprezentacije Engleske i Švedske u meču koji je na programu 7. jula u Samrai sa početkom od 16 časova.

>>>Šveđani se zainatili: Englezi nas ne poštuju, misle da su u polufinalu

Povodom ovog duela oglasila su se dvojica najpopularnijih pojedinaca iz redova ove dve reprezentacije, koji od nedavno žive u istom gradu u Americi.

Naravno u pitanju su švedski mađioničar, Zlatan Ibrahimović, i bivši fudbaler rerezentacije Engleske, ultrapopularni Dejvid Bekam.

Naime, Ibrahimović je putem Instagrama izazvao Bekama, predloživši mu opkladu u kojoj bi bivši igrač sredine terena, u slučaju da Engleska izgubi, trebalo da odvede Šveđanina u prodavnicu IKEA u Los Anđelesu i da mu pri tom kupi šta god Ibrahimović poželi.

Bekam je potvrdio opkladu složivši se sa ponudom popularnog Ibre, dodavši da ukoliko Engleska savlada Švedsku, napadač LA Galaksija će morati da prisustvuje utakmici na kultnom Vembliju noseći na sebi dres reprezentacije Tri lava, dok uživa u poznatom engleskom "fish and chips" obroku na poluvremenu.

>>>Zbog ove emocije su mnogi navijali za Urugvaj: Himenez poslednjih 5 minuta igrao gušeći se u suzama (VIDEO)

Zlatan je prihvatio ovaj predlog i dogovor je pao. Fudbalski svet će sa nestrpljenjem iščekivati ishod duela u Samari koji će nam otkriti ime trećeg polufinaliste Svetskog prvenstva u Rusiji.

VIDEO: Sve što niste znnali o reprezentaciji Engleske

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Švedske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA