≫ 

Hrvatska je već prvak sveta! Tako tvrde navijači Vatrenih, Plenković tražio od firmi da puste zaposlene na doček (VIDEO)

Groznica drma Hrvatsku pred finale Mundijala

  • 13

Fudbaleri Hrvatske protiv Francuske igraju u finalu Mundijala u nedelju od 17 časova, a atmosfera u Zagrebu je već slavljenička.

Naravno, svi su već prezadovoljni ostvarenim i titula će samo predstavljati šlag na torti, čak se ni u slučaju poraza neće previše žaliti, istorijski uspeh je već ostvaren.

To je i do sada bila prednost Hrvata, bez pritiska su igrali i grabili ka završnici, ošamarili su Engleze koji su već videli kako se "fudbal vraća kući", pa će probati da iznenade i Francuze, koji su u ulozi favorita.

Francuska je već bila prvak sveta 1998, a mnogi anketirani Hrvati kažu da ne mare za ishod previše, već igračima poručuju da igraju za sebe i od srca.

Doček će svakako biti priređen na Trgu Josipa Jelačića, a premijer Andrej Plenković pozvao je sve poslodavce da omoguće radnicima da dođu na proslavu.

VIDEO - Veseli i nasmejani! Ovako je izgledao trening hrvatskih fudbalera pred finale Svetskog prvenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    14. jul 2018 | 20:43

    Nikada ali nikada necu podrzavati hrvate!

  • Srpkinja

    14. jul 2018 | 19:46

    Ok. Neka bude. Odabrali su najbolje igrace za prvenstvo. Njihov se selektor nije prodao za pare. Ali ajde sad da malo rade na sebi i da se izlece od mrznje i zavisti prema Srbima.

  • Marija,

    14. jul 2018 | 18:55

    Rođena u Hrvatskoj,živim u Srbiji,državljana obe drzave,navijam za sport,uspešnu igru,naravno želim da Hrvati budu prvaci sveta,odlični su,dajte da ne bude politike u sportu,navijajmo bez neprijateljstva,dosta ga je bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA