≫ 

Ćutala je 7 godina od kako joj je Pike zbog Šakire slomio srce: Oglasila se bivša devojka fudbalera Barse porukom za njega i pevačicu! (FOTO)

- Toliko puta su me zvali da me pitaju o tome i uvek sam odbijala da kažem bilo šta - rekla je zanosna glumica

  • 0

Fudbaler Barsleone Đerar Pike i slavna pop pevačica Šakira jedan su od najatraktivnijih parova u svetskom džet setu.

Par je u vezi od 2010. godine, a upoznali su se pre Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, o čemu je opširno pričao i sam fudbaler.

>>> Pike priznao: Startovao sam Šakiru vrlo glupim pitanjem!

Tada je Pike odlučio da ostavi svoju devojku Nuriju Tomas, inače jako dobru prijateljicu supruge Lionela Mesija, Antonele Rokuzo. Zbog toga je Mesijeva žena čak bila spremna da ne pozove Pikea i Šakiru na svadbu, koja se održala u junu, ali je navodno Mesi insistirao da njegov dugogodišnji saigrač mora da bude prisutan na tako važnom događaju.

Sada se Nurija oglasila u medijima, čak sedam godina posle raskida. Inače je iz Barselone otišla u Madrid kako bi se bavila glumom.

- Toliko puta su me zvali da me pitaju o tome i uvek sam odbijala da kažem bilo šta. Ne mogu da kažem, morala sam da budem svesna jer sam bila u vezi sa poznatom osobom, ali izdala bih sebe da sam na takav način radila sebi PR. Nemam šta da pričam o svom privatnom životu ni sad kad sam u glumi - rekla je Nurija.

Ne spori da je bila pogođena svime kada se sve desilo, ali tvrdi da nije ogorčena.

- Đerar je veoma dobra osoba koja je okružena dobrim ljudima i ja im želim zaista sve najbolje. Moje rane su sada prošlost i želim im svu sreću sveta - poručila je Nurija, koja je sada u vezi sa vozačem Moto GP Horheom Lorencom.

On joj je bio komšija do 17. godine i nikada nije mislila da može s njim da završi u vezi.

Da li igra kad u diskoteci čuje Šakirinu pesmu, bilo je pitanje magazina "La Vanguardia".

- Naravno!

Dobila je ulogu u trileru gde glumi sa Endijem Garsijom, Sofijom Vergarom i Karlom Urbanom. U glumu je otišla jer se nije našla u porodičnom biznisu.

- Radila sam u porodičnoj firmi kao direktorka ljudskih resursa, i to je bilo baš naporno. Shvatila sam da mi nešto nedostaje, iako sam se bavila modnim dizajnom i stajlingom. Posle gledanja jednog filma u bioskopu, znala sam da želim da budem glumica, to mi je bilo prosvetljenje - rekla je Nurija Tomas.

 
A post shared by Núria Tomás (@nuria_tomas) on

 
#goonA post shared by Núria Tomás (@nuria_tomas) on

 
¡Pero bueno! Qué bonito trabajo. GRACIAS DE TODO al equipo de @intimatelymagazine y @labiosvalentinocomunicacion por esta maravillosa entrevista y reportaje que me habéis regalado. La podéis ver al completo en intimately.com al descargar la revista de forma gratuita (link en mi bio) • • • #Photographer @carmeloredondofotografo #Actress @nuria_tomas #Stylist & Art direction @mayteluengo @mayteluengofficial #StylistAssistant @whatfashionistameans #Muah @albertodugarte #MakeUpAssistant @makeup_sara_garzas #Interview @vaqueroemma #Production @labiosvalentinocomunicacion #SpecialThanks @lajefamadrid • • • #nuriatomas #intimatelymagazine #actress #fashioneditorial #labiosvalentino #styledbymayteluengo #lajefamadrid #enriquetomas #nuqartA post shared by Núria Tomás (@nuria_tomas) on

 
ViveA post shared by Núria Tomás (@nuria_tomas) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA