Đoković čeka u redu da kupi hranu: Fudbaler Partizana zabeležio paparaco godine i pokazao kakav je Novak gospodin (FOTO)

Najbolji srpski teniser našao se u istom restoranu u kom je bio i Nebojša Kosović, koji je ovekovečio taj trenutak.

  • 25
Foto: Instagram.com/Kosovicn

Novak Đoković doputovao je u Beograd, gde će u sredu od 19 časova ići na utakmicu Crvene zvezde protiv CSKA iz Moskve, a za nekoliko dana će i proslaviti krsnu slavu Aranđelovdan.

Da se u svom gradu oseća najopuštenije govori i fotografija koju je zabeležio fudbaler Partizana Nebojša Kosović, koji ga je slikao u jednom beogradskom restoranu u kome su se slučajno našli i on i Novak.

>>> Da li će navijači Zvezde dozvoliti bruku protiv CSKA?

Đoković je poput najobičnijeg čoveka čekao u redu da naruči hranu, iako je svetska zvezda i nema sumnje da bi ga i osoblje restorana uslužilo preko reda, a takođe bi ga i gosti koji čekaju ispred sasvim sigurno ustupili mesto.

Najbolji srpski teniser očigledno to nije želeo, nije koristio svoj status svetske zvezde, već se utopio među svoj narod i čekao svoj red kao i svi ostali i stao je ispred table na kojoj je pisalo ''pasta i rižoto'', a poznato je da je upravo pasta omiljeno jelo najboljeg srpskog tenisera.

Takođe, može se primetiti i da oko njega nema pripadnika obezbeđenja, što takođe najbolje pokazuje da se Novak i na ulicama Beograda oseća kao u svojoj rođenoj kući.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXI

    15. novembar 2017 | 14:13

    Nazalost sve sto bi trebalo da bude normalno nama predstavlja fenomen

  • SRBIN

    15. novembar 2017 | 13:32

    Djole pravi smeker.ziv nam bio 100 godina.

  • dragan

    15. novembar 2017 | 15:29

    Svaka cast Novaku ali nevezano za njega treba da se zapitamo koliko smo mi u autu kad se cudimo sto je neko normalan,pristojan i kulturan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA