≫ 

Ibra u epizodi "Ja sam najbolji prorok u univerzumu"! (FOTO) (VIDEO)

Nova zvezda LA Galaksija ne prestaje da podiže publicitet u SAD

  • 7

Zlatan Ibrahimović nastavlja da osvaja javnost u Americi. Pored odličnih partija koje je pružio od kad je stigao u redove najpoznatijeg MLS tima, Zlatan se američkoj javnosti uspešno predstavlja i u popularnim "talk show" emisijama.

>>>Ibrahimović zamalo slomio gol: Stativa se još uvek trese! (VIDEO)

Nakon gostovanja kod Džimi Kimela usledilo je novo pojavljivanje u prajm tajm terminu, ovoga puta u emisji "Late Late Show" sa Džejmsom Kordenom na CBS kanalu.

prinstkrin: youtube/TheLateLateShow/

Zajedno sa mankenkom Hajdi Klum i glumicom Tandi Njuton, priredio je gledaocima odličnu zabavu u kojoj je istakao da govori pet stranih jezika, kao i da najviše voli da psuje na italijanskom i jugoslovenskom jeziku.

Ono što je oduševilo sve prisutne jeste snimljeni skeč u kome Zlatan glumi proroka u zabavnom parku. Naime, on je zarobljen u arkadnoj mašini dok mu Džejms Korden prilazi i plaća po jedan dolar za svako pitanje na koje Ibrahimović daje urnebesne odgovore.

Zlatan sebe predstavlja kao najboljeg fudbalera i najboljeg proroka na svetu. Dok navodi popularne voditelje "talk show" emisija on namerno izostavlja Džejmsa. Na Džejmsovo pitanje da li će ikada biti proglašen za najseksi muškarca na svetu Zlatan se grohotm smeje i ozbiljnim glasom odgovara Ne.

Nivo glume koji je harizmatični Ibra pokazao je bio na zavidnom nivou.

Pogledajte kako se Zlatan snašao u ulozi proroka i na kraju nadmudrio Džejmsa Kordena

(B.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA