≫ 

Novi imidž Partizanovog defanzivca: Istetovirao krst na glavi, pa ga prošetao uz ludu frizuru! (FOTO)

Ekscentrični potez defanzivca

  • 3

Iako je u letnjem prelaznom roku najavljen kao pojačanje, Gabrijelu Enakeu definitivno ne cvetaju ruže u Partizanu.

Rumunski internacionalac već duže vreme nije u fokusu stručnog štaba crno-belih, što zbog viška stranaca u timu, šfo zbog karakteristika koje treneru Zoranu Mirkoviću očito ne "leže" u ovom trenutku.

Sve to ipak, čini se, ne pogadja previše Rumuna, koji je na društvenim mrežama podelio fotografije sa potpuno promenjenim imidžom.

Enakea je tokom zajedničke vožnje fotografisala supruga Elena, otkrivši da se defanzivac ofarbao u plavo, ali i da ima novu tetovažu i to na - glavi!

 
 
 
View this post on Instagram
#beautifulday #newstyle #inprogress #newtattoo #us #together #smileeveryday #love #biglove #together #togetherEna❤️❤️A post shared by TogetherEna (@gabriel.enache) on

Rumun je inače veliki ljubitelj tetovaža, što bi naš narod rekao 'išaran je po celom telu", a novi ukras ima verske motive.

Iznad levog uha Enake je istetovirao krst i to je samo jedan od mnogih (butni mišić, prsti na ruci), jer je Rumun inače pravoslavne veroispovesti.

Na fotografijama sa atraktivnom suprugom Elenom deluje srećno, ali nije isključeno da je upravo radikalna promena izgleda način da promeni "lošu" fudbalsku sreću u minulih nekoliko meseci.

 
 
 
View this post on Instagram
I.U.B.I.R.E ❤️ @gabriel.enacheA post shared by TogetherEna (@enalenaena) on

VIDEO: Gori stadion Partizana! Baklje, vatrometi i petarde obeležile proslavu 3. gola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxxx902

    7. oktobar 2018 | 16:46

    Simpatican mladic, nema sta...Jos da uzme "fleshdance" trakicu za glavu od onog nesrecnika sto vraca drzavljanstvo, i bice pravi "moderni" grobar... 😂😂😂

  • Milan

    7. oktobar 2018 | 16:45

    Krajnje je vreme bilo da neko zameni Ozegovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA